Houtbouw

U wilt een maatwerk stand die u complete creatieve vrijheid biedt om uw product of dienst op een beurs te presenteren? Dan is houtbouw voor u de juiste oplossing. Houtbouw biedt u alle mogelijkheden die u zich kunt wensen om een stand volledig op maat te laten ontwerpen en bouwen. Zo heeft uw stand de uitstraling die past bij u en uw organisatie. Dit is ook de voornaamste keuze waarvoor veel klanten kiezen voor houtbouw bij het ontwerpen en ontwikkelen van een succesvolle stand.

Onze houtbouw stands die wij ontwerpen en ontwikkelen voor klanten bouwen wij geregeld op in zogenaamde modules. Zo kunt u (delen van) de stand hergebruiken voor volgende beurzen. Dit vergemakkelijkt ook het opbouwen van uw stand; door het samenvoegen van de verschillende modules heeft u een complete stand om een succesvolle beurs te realiseren.

Conventionele standbouw

Houtbouw wordt ook wel conventionele standbouw genoemd. Deze vorm van standbouw levert een unieke stand op, doordat alle onderdelen op maat gemaakt worden, afhankelijk van het formaat van uw standoppervlak.

In vergelijking tot systeembouw, biedt houtbouw of conventionele standbouw, een creatiever en functioneler ontwerp. Aansluitingen van stopcontacten, de locatie van een eventuele opslag en unieke elementen als een bar en vergaderruimtes. Een stand die door middel van houtbouw is ontwikkeld kan ook uitermate geschikt zijn voor het promoten van uw producten, doordat zij een ‘podium’ kunnen krijgen binnen het gehele ontwerp van de stand.


Specialist in houtbouw

RHR Standbouw is specialist in het ontwerpen en opbouwen stands door middel van houtbouw. Van groot tot klein en van simpel tot complex; uw beurs en standbouw is bij ons in goede handen. Vanuit onze hoofdvestiging (Purmerend) opereren wij in heel Nederland en buiten onze landsgrens in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Voor vragen over onze complete dienstverlening met betrekking tot houtbouw kunt u contact met ons opnemen via 0299 - 46 30 53  of maak gebruik van ons contactformulier.

 

<<Terug naar standbouw

Neem contact op