De beurzen van 2019

Ook in 2019 staan er mooie beurzen op de agenda. Wij zetten er een aantal op een rijtje:


BouwBeurs van 04-04-2019 t/m 08-02-2019
De economie draait goed, de bouwsector dus ook! Veel bedrijven kampen met een personeelstekort en er is werk in overvloed. Op deze beurs worden verschillende vragen behandeld; ‘hoe vind je de juiste vaklui?’, ‘ hoe krijg je die klus geklaard?’ en ‘ wel of niet in loondienst?’ Interessante beurs dus.


Dancefair 2019 van 16-03-2019 t/m 17-03-2019
Dancefair is een beurs voor muziekmakers, maak je traditionele muziek, ben je een dj of engineer? Dan is deze beurs voor jou bedoeld. Het belangrijkste doel van dit evenement is het realiseren van netwerken tussen de bezoekers. Zeker een sociaal evenement.


Independent Hotel Show van 08-05-2019 tot 09-05-2019
The Independent Hotel Show komt van origine uit Groot-Brittannië en is het belangrijkste zakelijke evenement voor luxe- en boutique hotels. Dit jaar vindt dit evenement voor het eerst plaats in Europa. De eerste editie vindt plaats in de RAI in Amsterdam en de focus ligt vooral op de Benelux. De missie van het evenement is om ondersteuning te bieden aan de snel veranderende sector. Duizenden hoteleigenaars en managers komen bijeen om zaken te doen, te netwerken en ideeën uit te wisselen.


FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival op 06-07-2019
Fox Sports & Eredivisie VoetbalFestival is het evenement voor kinderen en jongeren met een passie voor voetbal. Dit sportieve evenement is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. De bedoeling van deze beurs is dan ook het delen van de passie met andere kinderen. Denk hierbij aan wedstrijdjes en meet & greets met bekende voetballers. Het evenement wordt aangevuld met horeca en winkels.


Contact
Staat u aankomend jaar ook op een van deze (of op een andere) beurs en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van RHR Stand- en Tentoonstellingsbouw? Wij zijn een professionele organisatie voor standbouw en congresbouw. Ervaren in het opbouwen van evenementen en met ruim 36 jaar ervaring weten wij precies hoe we stands het beste kunnen opleveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299- 46 30 53.<< Terug naar overzicht

Neem contact op