Purmerend Werkt

RHR Stand & Tentoonstellingsbouw werkte samen met de Gemeente Purmerend en de Purmerendse Regio Ondernemers aan het evenement PURMEREND WERKT. Dit evenement werd georganiseerd voor regio Purmerend en omstreken.

Voor Purmerend Werkt, dat werd georganiseerd op 27 januari 2019, waren maar liefst 80 stands nodig. Het evenement vond plaats aan de bekende Koemarkt, te Purmerend. Bezoekers kwamen niet alleen uit Purmerend, maar ook van ver daarbuiten om de diverse locaties van het evenement te bezoeken. In de overdekte hallen werd alle standhouders de gelegenheid geboden om zich van hun beste kant te laten zien.

Het doel van het evenement? Jong en oud interesseren voor een branche of bedrijf, om hen zo te helpen in hun beroepskeuze. Het evenement kreeg enorm veel belangstelling en was een groot succes. 

RHR Stand & Tentoonstellingbouw is van begin tot eind betrokken bij de uitvoering van het evenement. Van het ontwikkelen van het idee, tot de afbouw aan het einde, alles werd succesvol door RHR gecoördineerd.

Organiseert u ook een evenement? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.<< Terug naar overzicht

Neem contact op