Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Beursbouw

U bent op zoek naar een professionele beursbouwer die een belangrijk onderdeel vormt van uw succesvolle beurs? Dan is RHR Standsbouw een uitstekende partner. Als beursbouwer ondersteunen wij bedrijven van begin tot eind. Samen met u bekijken we naar de mogelijkheden en uw wensen met betrekking tot de beurspresentatie, hieruit komt een passend ontwerp voor uw stand. Bij akkoord draagt RHR Standbouw zorg voor de totstandkoming van de stand en de beursbouw. Na de beurs dragen wij ook zorg voor professionele afbouw en transport van uw beursmiddelen. Indien gewenst dragen wij ook bij aan de instructie van uw crew op de stand  door een workshop te houden.

Wij bouwen onze stands door middel van houtbouw of systeembouw.

Standontwerp maken

Alvorens een standontwerp te maken plannen wij een intake om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Hierbij nemen wij zaken als beurslocatie, budget, marketing- en bedrijfsdoelstellingen en uw budget door om zodoende een passend standontwerp te maken. Klik hier om een afspraak te maken om uw standontwerp te ontwikkelen.

Bouwen en opbouwen van de stand

Aan de hand van het ontwerp realiseren wij voor u, met gebruikmaking van kwalitatief hoogwaardige producten, een exclusieve stand voor uw bedrijf en uw producten.

Beursbouw houdt bij ons niet enkel het bouwen van een stand in. Na afloop van de beurs dragen wij ook zorg voor een professionele afbouw. Indien u dit wenst kunnen wij ook zorgdragen voor opslag van de gebruikte materialen.

Training/workshop

Bij RHR Standbouw spreken we over een complete aanbieding, dat betekent dat wij meer doen dan enkel beursbouw. Wij begrijpen dat niet alleen de stand, uw producten en accessoires uw aanwezigheid op de beurs tot een succes maken. Wij verzorgen, tegen een meerprijs ook een workshop waarbij wij uw stand crew adviseren over de “do’s en don’ts” op de beursvloer.

Wilt u meer weten over ons? Bel ons op 0299 - 46 30 53 of stel uw vraag via ons contactformulier.