Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Over ons

RHR Standbouw is een professionele organisatie voor standbouw, congresbouw en opbouwen van evenementen zoals open dagen en informatieavonden.

RHR Standbouw is een professionele organisatie voor standbouw, congresbouw en opbouwen van evenementen zoals open dagen en informatieavonden.

Vanuit Purmerend opereren wij landelijk en buiten onze landgrens werken wij in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Als stand- en congresbouwer bieden wij klanten uitstekende ondersteuning en passende ontwerpen. Of het nu een maatwerkoplossing is voor die ene beurs of een volledige stand die u meerdere keren kunt gebruiken, wij adviseren u graag.

U profiteert bij RHR Standbouw van onderstaande aspecten:

  • 36 jaar ervaring in verhuur en verkoop van stand- en congresbouw
  • Eigen transportfaciliteiten
  • Opslagmogelijkheden van uw stand materiaal
  • Gekwalificeerde medewerkers
  • Verschillende bouwvormen: systeembouw en/of houtbouw
  • Beurs accessoires: verlichting, meubilair, vloerbedekking, posterwanden

Complete aanbieding

Als standbouwer en congresbouwer met meer dan 36 jaar ervaring, spreken wij over complete aanbiedingen. Dit betekent dat wij niet enkel de stand opleveren of de opbouw van een congres of evenement. Additionele zaken als: fullcolour prints, displays, meubilair en verlichting, behoren eveneens tot onze corebusiness.

Tegen een geringe meerprijs verzorgen wij voor uw stand medewerkers een workshop/beurstraining om tijdens het evenement optimaal met de klanten te kunnen communiceren.

Meer informatie over RHR Standbouw? Bel ons kantoor in Purmerend (Noord-Holland) op 0299 463 053 of maak gebruik van ons contactformulier. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.