Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Veelgestelde vragen

Kosten stand huren of kopen

U kunt inderdaad bij ons zowel een stand huren als kopen.  De kosten hiervan hangt af van veel factoren, bijvoorbeeld grootte stand, keuze materiaal stand, meubilair, welke  en hoeveelheidverlichting, tapijt, waar wordt de beurs waar uw stand staat gehouden enz enz. Omdat de uiteindelijke prijs afhangt van heel veel factoren maken wij graag met u een persoonlijke afspraak om een en ander te bespreken. Bovendien staat bij ons persoonlijk contact hoog in het vaandel en kunnen we dus in het eerste gesprek met elkaar kennis maken.

Stand opslaan en onderhouden

Ja, wij kunnen uw stand opslaan in ons magazijn. De opslag is altijd verwarmd en daardoor droog . En wij kunnen in overleg met u een onderhoud beurt aan uw stand geven. Dit geld meestal voor systeemstands. Houtbouw stands worden met de opbouw van de stand weer geheel in conditie gebracht doormiddel van bijvoorbeeld panelen in kleur schilderen. Kosten voor de opslag en eventueel onderhoud in overleg.

Electra

Nee, met name stroom, vast internet,  water en eventueel lucht aansluiting zijn niet standaard en dienen, meestal via het (digitale) handboek van de beursorganisatie, apart besteld te worden.

De hoeveelheid stroom hang af van wat u in de stand aan elektrische apparatuur gaat gebruiken. Koelkast; koffiezetapparaat ;waterkoker gebruiken veel stroom. Daar in tegen led verlichting en led beeldschermen gebruiken weinig stroom. U kunt het beste in overleg met de standbouwer dit uiteindelijk bij de organisatie aanvragen.

Poster- en informatiewanden

Wij bieden onze poster/informatie wanden zowel in huur als koop optie aan. Als u na koop een keer tijdelijk meer posterborden nodig heeft kunt u bij huren of kopen. Materiaal blijft standaard in de collectie. 

Ons verhuur programma voor poster/informatie wanden heeft alleen de neutrale kleur grijs. Zowel in portrait als landscape opstelling. In koop zijn meerdere kleuren verkrijgbaar. Zowel in huur als in koop kunnen speciale wensen in overleg met ons bijna altijd worden gerealiseerd. Wij gebruiken overigens als materiaal op de posterwanden  brushed nylon waardoor de “posters” met zowel pushpin als  klittenband(velcro) kunnen worden bevestigd. 

Beurs

In feite is uw stand tijdens de beurs een soort tijdelijk filiaal van uw bedrijf dat betekent dat u zelf zorg moet dragen voor de verzekering. U kunt dit altijd ook navragen bij de organisatie van de beurs en/of uw eigen verzekering agent.

Op onze website kunt u lezen dat wij een full service en one stop shop bedrijf zijn. U kunt dus ook voor dit item bij ons terecht. In overleg kunnen wij een passende beurs workshop verzorgen. De informatie hierover is bij ons verkrijgbaar.

Printwerk

Ja dat kunnen wij, want wij zijn tenslotte een “one stop shop full service bedrijf”. Prijzen zijn van veel factoren afhankelijk en dus op aanvraag te verkrijgen.

Grotere bestanden vanaf 4 mb kunnen het best via WeTransfer worden verstuurd. Kleinere kunnen ook via de reguliere mail. Zowel de producent van uw bestanden als de standbouwer kunnen informatie hierover verstrekken.

Tijdelijke voorzieningen

Een tijdelijke huisvesting is een ruimte die is opgebouwd uit systeemwanden en waar bijvoorbeeld mensen die in afwachting zijn van een woonruimte, tijdelijk kunnen wonen. Het voordeel van een tijdelijke huisvesting is dat het makkelijk op en af te bouwen is.

Scheidingswanden worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Denk dan aan beurzen, congressen of andere evenementen. Ook kunt u ze bekleden met promotie- of personalisatiemateriaal, hiermee maakt u extra reclame.

Dit betekent dat wij met onze grote voorraad aan plaatmateriaal en systemen in een korte tijd volledig maatwerk voorzieningen kunnen plaatsen (zoals stemhokjes, tijdelijke verblijven etc.). Doordat wij het op maat maken is aan de persoonlijke wensen van onze klanten te voldoen.