Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Standbouw en beursmateriaal

U bent op zoek naar en standbouwer die uw wensen kan vertalen naar een stand die perfect aansluit bij uw marketingdoelstellingen? RHR Standbouw is, zowel nationaal als internationaal, al jaren actief als professionele standbouwer. Wij bouwen onze stands door middel van houtbouw of systeembouw.

Standbouw en beursmateriaal

Standbouwer voor groot en klein

Of u nu een kleine stand wilt op een beurs of een ruimte van vele vierkante meters wilt benutten en in binnen – en buitenland, samen met u zullen wij zorgdragen voor een stand die past bij uw organisatie. Naast standbouwer kunt u RHR Standbouw ook zien als een partner in het ontwerpproces. Wij kunnen meedenken over de mogelijkheden om uw product of dienst zo goed mogelijk te promoten op een beurst.

Internationale standbouwer

Met onze brede ervaring als standbouwer, zijn wij ook internationaal werkzaam. Uw voordeel hiervan is dat wij, als internationale standbouwer, op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden van verschillende beurslocaties. Hierbij kunt u denken aan de maximale bouwhoogte, maar ook aan de maximale vloerbelasting van verschillende locaties.

Meubilair voor uw stand huren of kopen

Voor al het meubilair dat u nodig hebt op uw beursstand kunt u bij RHR Standbouw terecht. Of u uw meubilair nu wilt huren of wilt kopen, wij helpen u graag aan een beursstand waarin ontwerp en meubilair goed op elkaar afgestemd zijn.

De mogelijkheden met betrekking tot meubilair op uw stand zijn onbegrensd. U bedenkt het en wij kunnen het voor u verzorgen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld voorzien van verlichte meubels en salontafels met LED-verlichting, vaak in diverse kleurencombinaties. Ook wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van loungesets. Zo kunt op een comfortabele manier een gesprek voeren met een potentiële klant.

Daarnaast is er een grote vraag naar steigerhouten meubels. Vooral de steigerhouten statafel is een veelgebruikt stuk meubilair op stand van onze klanten.

Het gebruik van verlichting op uw stand

Een goede beursstand is voorzien van de juiste verlichting. Verlichting is een uiterst belangrijk onderdeel. Hiermee legt u de nadruk op specifieke onderdelen van de stand, bijvoorbeeld een belangrijk product. Daarnaast zorgt verlichting op uw beursstand voor een bepaalde sfeer, afhankelijk van wat u wilt uitstralen. Vandaag de dag wordt veel verlichting in LED geleverd. U kunt echter ook voor andere soorten verlichting bij ons terecht.

Communicatiemiddelen voor beursstands

Natuurlijk hoopt u maximaal rendement uit uw beursdeelname te halen. Goede communicatiemiddelen versterken uw boodschap. RHR Standbouw levert onder andere op maat gemaakte poster- en informatieborden. Ook werken wij met geïntegreerde folderrekken, displays en bijvoorbeeld moderne werkstations.

RHR Standbouw

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de bouw en aankleding van uw stand? Of wilt u meer informatie over meubilair, verlichting of communicatiemiddelen voor een beurs? Bel ons dan op 0299 - 46 30 53 of maak gebruik van ons contactformulier.

RHR Standbouw verzorgt tevens trainingen voor een perfecte beurspresentatie. Op deze manier worden uw medewerkers goed voorbereid en haalt u het beste uit uw beursdeelname.