Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Standontwerp

Standontwerp laten maken

Als standbouwer investeren wij continu in onze kennis met betrekking tot standontwerp en de technische mogelijkheden. RHR Standbouw begrijpt dat u niet altijd op de hoogte kunt zijn van de laatste ontwikkelingen en biedt u hierbij aan om een standontwerp te laten maken voor uw aankomende beurs of beurzen.

Door een standontwerp te laten maken krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die u hebt en de uitstraling die uw stand heeft op de beurs waar u staat. Met de jarenlange ervaring van onze ontwerpers bieden wij onze klanten, keer op keer, een ontwerp wat hun verwachtingen overtreft.

Benodigdheden standontwerp laten maken

Iedereen kan bij ons een standontwerp laten maken. Om echter een passend standontwerp te maken, hebben wij een aantal dingen van u nodig. Zo wordt in een eerste gesprek gesproken over uw wensen en doelstellingen van de beurs waar u gaat staan. Daarnaast wordt gekeken naar uw huisstijl en specifieke elementen die u wilt laten zien. Zodoende kunnen onze ontwerpers een standontwerp maken die past bij uw organisatie, de beurs waar u staat en uw doelstellingen.

Na dit eerste ontwerp krijgt u de mogelijkheid, in samenspraak met de ontwerper, om het standontwerp aan te passen. Doordat de ontwerper bij dit gesprek aanwezig is, kunnen eventuele aanpassingen direct besproken worden.

Wilt u een standontwerp laten maken? Neem dan contact met ons op via 0299 - 46 30 53  of maak gebruik van ons contactformulier.