Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Meubilair en verlichting

Voor al het meubilair dat u nodig heeft op uw beursstand kunt u bij RHR Standbouw terecht. Of u uw meubilair nu wilt huren of wilt kopen, wij helpen u graag aan een beursstand waarin ontwerp en meubilair goed op elkaar afgestemd zijn.

De mogelijkheden met betrekking tot meubilair op uw stand zijn onbegrensd. U bedenkt het en wij kunnen het voor u verzorgen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld voorzien van verlichte meubels en salontafels met LED-verlichting, vaak in diverse kleurencombinaties. Ook wordt er tegenwoordig veel gebruik gemaakt van loungesets, zo kunt u lekker zitten tijdens een gesprek met een potentiële klant.

De verlichting op uw stand is een uiterst belangrijk onderdeel. Hiermee kunt u de nadruk leggen op specifieke onderdelen van de stand, bijvoorbeeld een belangrijk product. Daarnaast zorgt verlichting op uw beursstand voor een bepaalde sfeer die u uit wilt stralen naar uw doelgroep. Vandaag de dag wordt veel verlichting in LED geleverd. U kunt echter ook voor andere verlichting bij RHR Standbouw terecht. 

Daarnaast wordt steigerhout veel gebruikt voor het maken van meubels. Vooral de steigerhouten statafel is een veelgebruikt stuk meubilair op stand van onze klanten. Desgewenst kunnen dergelijke steigerhouten meubels ook geverfd worden met bijvoorbeeld een white wash verf. Wilt u meer weten over meubels voor uw beursstand? Neem dan contact met ons op via 0299 - 46 30 53 of ons contactformulier