Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Balie in de stand

In een stand wilt u potentiële klanten ontvang en een conversatie met hen aangaan. In een stand kan dit gemakkelijk door een aanspreekpunt te creëren. Dit aanspreekpunt kan bijvoorbeeld in de vorm van een balie. RHR Standbouw biedt diverse opties voor een balie in de stand. 

Centraal aanspreekpunt

Informeer potentiële klanten en bezoekers van uw stand via een balie. Dankzij de balie weet de bezoeker waar hij terecht kan voor vragen en meer informatie. De balie is geschikt om de bezoeker uitleg aan te geven, flyers en brochures op uit te stallen of om met een tablet wat te demonstreren.

Een balie trekt de aandacht bij presentaties en demonstraties. Er bestaan beursbalies, promotiebalies en mobiele balies. RHR Standbouw maakt de balie voor u op maat en weet dankzij jarenlange ervaring wat er allemaal mogelijk is.

Het “Centrale Aanspreek punt” draagt er mede toe bij dat:

  • Uw huisstijl herkenbaar is/blijft. Uw logo staat op/in de balie.
  • Uitreiking van brochures en technische informatie op beschikbaar is.
  • Oproepen voor medewerkers centraal geregeld is.
  • Mogelijkheden geeft voor plaatsing en gebruik van PC; Ipad etc.
  • Plaatsing van brochure rekjes

Balie naar wens en op maat

Wij maken balies volledig naar wens en op maat. Er zijn veel mogelijkheden in balies en wij maken de balie altijd passend bij uw bedrijf en huisstijl. balies bestaan in eenvoudige varianten, maar kunnen met diverse onderdelen worden uitgebreid. Zo kunnen er bijvoorbeeld posterwanden en folderrekjes aan de balie worden toegevoegd.

U kunt bij ons zelf een ontwerp aanleveren, maar het ontwerp ook door één van onze ontwerpers laten maken. Uiteraard moet het ontwerp aansluiten op de rest van uw stand en houden wij daar rekening mee bij het ontwerp.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0299 463 053 of vul het contactformulier in.