Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Banners op de beurs: compact en ideaal

De beursstand is uw visitekaartje op de beurs. Het is dus heel belangrijk dat deze goed wordt ingericht en aansluit bij uw huisstijl en de doelgroep van de beurs. Met weinig ruimte moet u opvallen tussen de andere standhouders en u wilt een praktische inrichting. Hoe doet u dat?

Bedenk een thema

Wat wilt u de bezoekers van het evenement laten zien? Door gebrek aan ruimte is het vaak niet handig om het hele assortiment te laten zien. Dit kan rommelig en onoverzichtelijk over komen. Vanuit een thema kunt u een verhaal bedenken en de kleuren bepalen.

Banners op de beurs

Beursbanners zijn als promotiemateriaal een perfecte blikvanger. Ze zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt gepresenteerd. Met de opdruk kunt u eindeloos variëren. Wilt u een foto, bedrijfslogo, een prijslijst of een specifiek product uitlichten? Wij geven u een passend advies op basis van uw wensen.

De voordelen

Het gebruik van een banner neemt veel voordelen met zich mee. Door het ‘roll-up’ systeem is de banner binnen 30 seconden klaar voor gebruik. Het vervoeren is ook geen probleem door het lichte materiaal. De banners gaan jarenlang mee en door de matte finish goed te zien onder verschillende soorten licht.

Wilt u meer weten of banners en de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0299 – 681 436.