Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Beste plek voor uw stand op de beurs

Staat u binnenkort op een beurs? Dan moet u uw plek op die beurs vastleggen, want pas dan kan de perfecte beursstand voor u worden ontworpen en gebouwd. Maar welke plek is het beste en trekt de meeste beursbezoekers aan? Wij geven u een aantal tips.

Staat u binnenkort op een beurs? Dan moet u uw plek op die beurs vastleggen, want pas dan kan de perfecte beursstand voor u worden ontworpen en gebouwd. Maar welke plek is het beste en trekt de meeste beursbezoekers aan? Wij geven u een aantal tips.

  • Vraag een plattegrond aan bij de beursorganisatie. Hierop kunt u de beschikbare plekken en looppaden zien. Hierop ziet u direct hoe de stroom zal verlopen en waar het meeste bezoekersverkeer langs komt.
  • Krijg inzicht in de routing van de bezoekers. Welke route zal de beursbezoeker lopen? Uit onderzoek blijkt dat de meeste beursbezoekers in Nederland rechtsaf slaan en dat de stands aan de rechterkant beter worden bekeken.
  • Heeft u de juiste plek in beeld? Dan is het belangrijk om de juiste stand te laten maken. Dit is medebepalend voor de beursplek: kiest u voor een eilandstand, een stand aan de buitenkant of een hoekstand? Een hoekstand is ideaal omdat beursbezoekers de stand van twee kanten in kunnen en kunnen bekijken. Een eilandstand trekt qua uiterlijk veel aandacht en stand aan de buitenkant is vaak een standaardmaat, waardoor deze vaker ingezet kan worden.
  • Kiest u voor high traffic of niet? Er zijn altijd gebieden die veel bezoekers trekken, zoals bij de toiletten of het restaurant. Hier komen dus zeker veel bezoekers op af. Een nadeel hiervan kan zijn dat de bezoekers relatief weinig aandacht hebben voor uw stand en het voorbijlopen, omdat ze naar het toilet willen of willen eten.
  • Een andere vraag die u uzelf kunt stellen is of u in de buurt van concurrenten en grote marktleider wil staan of niet. Bekende namen trekken veel bezoekers naar de stand en deze bezoekers komen daardoor direct langs uw stand. De vraag is of deze bezoekers daadwerkelijk bij u binnen komen. Pakt u uit met uw stand en valt u flink op? Dan is het verstandig. Kiest u voor een kleinere stand, dan is het verstandig om een andere plek uit te kiezen, zodat u niet overschaduwd wordt.
  • Kies niet voor een stand bij de ingang of uitgang van de beurs. Dit is vaak chaotisch en beursbezoekers hebben hier weinig aandacht voor de stands.

Heeft u al een idee waar u wilt gaan staan op de beurs en bent u toe om een stand aan te schaffen en te laten ontwerpen? RHR Standbouw helpt u hier graag bij. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw stand eruit knalt op de beurs. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0299 – 463053 of vul het contactformulier in.