Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Beursbenodigdheden en de opslag

Plannen genoeg, maar waar laat ik al die benodigde materialen? En koop of huur ik?
RHR Standbouw is er óók voor al uw beursbenodigdheden en de opslag daarvan.

Plannen genoeg, maar waar laat ik al die benodigde materialen? En koop of huur ik?

RHR Standbouw is er óók voor al uw beursbenodigdheden en de opslag daarvan.

Veel mensen hebben hun creatieve plannen al vroeg in het jaar in beeld. Projectbegeleiders zijn al druk bezig met het nadenken over de vorm en de presentatie van de beursactiviteiten en – evenementen. Juist in deze periode is het belangrijk om goed op een rijtje te hebben welke en waar u de beursbenodigdheden regelt en hoe u deze op gaat slaan. RHR Standbouw is dé facilitaire partner als het gaat om beursbenodigdheden en de opslag daarvan. Wij zijn hierin uw vertrouwen meer dan waard.

Beursmateriaal op voorraad

In onze magazijnen kunnen wij, uit voorraad, ook in “ad-hoc” situaties putten uit een groot assortiment wat door de jarenlange ervaring altijd leverbaar is. Wij hebben diverse beursmaterialen staan die u bij ons kunt huren of kopen. Hierbij kunt u denken aan de volgende beursbenodigdheden:

  • Systeembouw wanden voor systeem stands inclusief Posterwanden c.q scheidingswanden.
  • Houtbouwwanden voor houtbouw stands   
  • Glaswanden – Gordijnen – Afsluitbare deurelementen – Folder schappen – werkstations – verlichting units – meubilair en vloerbedekking  en het immens populaire gebruik van steigerhout als bijvoorbeeld “Lounge Meubilair".
  • Een Full-Color print op een houten wand en/of op een op aluminiumframe gespannen doek kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw stand en de te exposeren productenrange.

Na uw beurs en/of evenement worden de materialen opgeslagen in onze magazijnen. Zij staan klaar voor een eerstvolgend evenement en kunnen wel of niet aangepast worden naar de actuele situatie. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard en kunt u het volgende evenement met vertrouwen tegemoet zien.

Wilt u meer weten over het huren, kopen of de opslag van beursbenodigdheden? Bel dan naar 0299 – 46 30 53 of vul hier ons contactformulier in.