Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Beursstand bouwen, hoe ver kun je gaan?

Bij een beursstand denkt u misschien aan een standaard opzet met wanden, zitjes en eventueel wat posterwanden. Maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk en worden er stands ontworpen waarmee u er echt uitspringt op een beurs. Bij RHR Standbouw is geen idee te gek en gaan we graag tot het uiterste om een originele stand te bouwen.

Opvallen op de beurs

Een originele en creatieve beursstand is belangrijk bij de deelname aan een beurs. U wilt immers opvallen tussen de andere stands en zoveel mogelijk bezoekers trekken. RHR Standbouw denkt graag met u mee over een originele stand, waarmee u succes behaalt op de beurs. Een van de mogelijkheden om een stand volledig naar uw wensen, huisstijl en ideeën te ontwerpen is houtbouw. Met houtbouw kunnen stands volledig naar wens en op maat gemaakt worden.

Unieke beursstand

RHR Standbouw heeft ervaring met het bouwen van originele en unieke stands. Een innovatieve en unieke stand die wij kunnen bouwen is de koepelstand. Deze stand is zeer geschikt om op te vallen tijdens evenementen, beurzen en congressen. De koepelstand kan geheel of gedeeltelijk dichtgemaakt worden. Er zijn vele mogelijkheden qua inrichting en verlichting. Door de unieke opbouw van de koepelstand wordt de maximale ruimte van de stand benuttigd.

Uitersten in standbouw

Alles is mogelijk bij standbouw. Of u nu een hoge stand wilt, een bijzondere vorm of speciale kleur; RHR Standbouw regelt het voor u. Wij hebben veel ervaring met standbouw in het binnen- en buitenland en zijn op de hoogte van de mogelijkheden op diverse beurslocaties. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de stand wordt hiermee rekening gehouden.

Wilt u ook graag opvallen met uw stand en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0299 463 053, maak gebruik van ons contactformulier of vraag een offerte aan.