Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

De juiste verlichting voor uw beursstand

Een beurs is voor uw onderneming de aangewezen plek om huidige en toekomstige klanten te ontmoeten. Wanneer u zich op een beurs begeeft moet u ervoor zorgen dat u opvalt. De juiste verlichting levert daarbij een essentiële bijdrage. 

Sfeer creëren bij uw stand

Door gebruik te maken van de juiste verlichting tijdens een beurs creëert u sfeer. Deze sfeer versterkt de gemoedstoestand van uw potentiële klanten. Tegenwoordig zijn er op de verlichtingsmarkt allemaal speciale lampen verkrijgbaar waarmee de kleur en de intensiteit van het licht in uw eigen huis aan kan passen. Deze lampen kunt u ook toepassen op uw beursstand. Licht heeft namelijk niet alleen invloed op de sfeer, het kan ook uw merkverhaal en de boodschap versterken. 

De juiste lampen voor uw beursstand

Welke lamp is in uw geval de juiste voor de juiste verlichting voor uw stand? Iedere lamp heeft tenslotte zijn eigen kenmerken. Veel standhouders kiezen voor hallogeen- of ledlampen. Ledlampen verspreiden een goed wit helder licht die goed dienen wanneer u specifieke zaken wilt belichten, zoals teksten. Het gebruik van een ledlamp is ook zéér milieuvriendelijk ten opzichte van andere lampen. Hiermee kunt u tegelijkertijd ook uitstralen dat u een maatschappelijk verantwoorde onderneming bent.
Hallogeen lampen zijn wat zachter van kleur en zijn daarom ook gemakkelijk te dimmen. Wilt u grotere gedeeltes van een stand op hetzelfde moment belichten? Dan is een floodlight voor u zeer geschikt, deze lamp biedt veel licht verspreid over uw hele stand. 

Het maken van een verlichtingsplan

Het is niet eenvoudig om 1 2 3 een keuze te maken voor de verlichting die u wenst. Hiervoor stelt u een verlichtingsplan op. 
Bij het opstellen van een verlichtingsplan is het belangrijk dat u vroegtijdig informatie wint, hiervoor zijn een aantal stappen belangrijk:
  • Win informatie bij de beursorganisator welke verlichting kunnen zij aanbieden 
  • Informeer naar het beschikbare aantal aansluitpunten  
  • Informeer naar eerdere edities van de beurs, analyseer deze en kies een gewenste locatie waar u uw producten of diensten kan exposeren. 
  • Controleer de haalbaarheid, voldoet de gekozen stand aan de eisen zoals de verlichting mogelijkheden.
Zodra u deze punten concreet heeft beschreven en geanalyseerd kunt u aan de slag.

Contact

Verlichting is een belangrijk onderdeel om goed de aandacht te kunnen trekken en u goed te presenteren naar uw potentiële klanten. 
Wilt u weten wat RHR voor u kan betekenen of heeft u nog andere vragen overgehouden na het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel via 0299 – 46 30 53.