Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Een pareltje in de schoonheidsindustrie

RHR Standbouw heeft een aantal stands mogen ontwerpen voor diverse beauty merken.

RHR Standbouw heeft een aantal stands mogen ontwerpen voor diverse merken. Er is hierbij gebruik gemaakt van systeembouw: koppelbare elementen met panelen en frieslijsten. De panelen zijn geheel naar wens te bedrukken middels full colour print. Het meubilair in de stands hebben wij ook mogen verzorgen.

Verlichting

Voor  Make-up Studio Amsterdam heeft RHR Standbouw een prachtige stand met stellingkasten ontworpen waarin beautyproducten tentoongesteld kunnen worden. De hoofdkleur van de stand is zwart, omdat dit de huisstijlkleur is van het merk. Om de boel op te lichten zijn de achterwanden van de stellingen verlicht waardoor de producten goed te zien zijn.

Meubilair

Naast deze stand bevinden zich de stands van Corrective Cosmetics en Webeco. De twee partijen beheren samen een webshop. Corrective cosmetics heeft zich met zijn stand vooral gericht op pedicureproducten. Webecos richt zich op de verkoop van gezichts- en lichaamsverzorging. Deze twee partijen delen 1 stand. Door middel van een scheidingswand zijn er twee op zich zelf staande ruimtes gecreëerd. De stands zijn voorzien van verrijdbare kasten en stellingen voor de producten.

Servicebalie

De bedoeling van de stands is dat bezoekers er kunnen shoppen. Daarom zijn er naast stellingkasten ook balies gebouwd waar afgerekend kan worden of vragen beantwoord kunnen worden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een systeembouw stand of het huren of kopen van standmeubilair? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0299 463 053.