Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Full service standbouw bij RHR

Wilt u graag uw bedrijf laten opvallen op een beurs of evenement en bent u op zoek naar een full service standbouwer? Dan bent u bij RHR Standbouw aan het juiste adres. Wij vertalen uw doelen en visie naar een originele en passende beursstand voor uw bedrijf.

RHR Standbouw neemt u de zorg voor de stand volledig uit handen en regelt alles wat bij een beurs komt kijken. Wij zijn u graag van dienst met onze full service standbouw en ondersteunen u in alle fases.

Ontwerpen van een stand

Het begint allemaal met het ontwerpen van de stand. Tijdens een intake bespreken we uw wensen, doelstellingen en visie. Wat wilt u bereiken op de beurs en wat presenteert u? Hier wordt allemaal rekening mee gehouden bij het ontwerpen van de stand. Er bestaan twee soorten stands die wij voor u kunnen bouwen; systeembouw en houtbouw. Naast het ontwerpen van de stand zijn er nog meer facetten die wij voor u kunnen regelen. Ook printmateriaal, standmeubilair, posterwanden en informatieborden zijn bij ons verkrijgbaar. Alles kan worden aangepast naar de huisstijl en uitstraling van uw bedrijf.

Bouwen van de stand

Nadat het ontwerp volledig af en goedgekeurd is, wordt de stand gemaakt. Alle materialen worden voor u op maat gemaakt. Uw eigen stand wordt gecreëerd, inclusief alle extra services zoals printmateriaal, meubilair en posterwanden. Wij hebben veel ervaring met standbouw in het binnen- en buitenland en zijn op de hoogte van de mogelijkheden op diverse beurslocaties. Bij het ontwikkelen van de stand houden wij hier rekening mee.

Stand plaatsen op de beurs

Onze ervaren standbouwers plaatsen de stand voor u op de beurs. Wij zorgen voor de logistiek, bouwen de stand voor u op en plaatsen de meubels in de stand zoals u dat wilt. Niet alleen de stands worden opgebouwd en ingericht, ook de audio-materialen en elektriciteit worden verzorgd door RHR Standbouw. Onze elektrospecialisten zorgen ervoor dat de elektrisch installatie goed en veilig verloopt.

Training

Bij RHR Standbouw spreken we over een complete aanbieding, dat betekent dat wij meer doen dan enkel beursbouw. Wij begrijpen dat niet alleen de stand, uw producten en accessoires uw aanwezigheid op de beurs tot een succes maken. Wij verzorgen, tegen een meerprijs ook een workshop waarbij wij uw stand crew adviseren  over de “dont’s en do’s” op de beursvloer.

Afbouwen en opslag stand

Na afloop van de beurs zorgt RHR Standbouw voor een professionele afbouw van de stand. Wij zorgen ervoor dat de stand volledig wordt afgebouwd en, indien nodig, opgeborgen. RHR Standbouw biedt naast het ontwerpen en bouwen van stands ook opslagmogelijkheden van uw standmateriaal aan.

Evaluatie

De beurs is geweest, de stand is opgeruimd en dan is het klaar? Niet bij RHR Standbouw, vandaar ook dat wij spreken van Full Service Standbouw. Wij zijn onze klanten graag zo goed mogelijk van dienst en bieden na de beurs nog een evaluatie aanom uw vooraf gestelde doelstellingen te evalueren. Heeft u bereikt wat u wilde bereiken? Waarom wel/niet? Wat zijn eventueel verbeterpunten om de doelstellingen in het vervolg wel te bereiken? Dankzij deze evaluaties kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn en weet u uw verbeterpunten voor de volgende beurs.

Staat u binnenkort zelf op een beurs? Bel ons op 06 53 20 55 30, stel uw vraag via ons contactformulier of maak gebruik van ons contactformulier en vraag direct een offerte aan.