Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Hospitality ruimte(s) op de beurs

RHR Standbouw is gespecialiseerd in het bouwen van stands voor beurzen, congressen, presentaties en open dagen. Wij leveren systeem- en houtbouw en daarnaast ook posterwanden en standmeubilair. Maar soms zitten er speciale projecten tussen zoals de hospatality ruimte die wij hebben gecreëerd.

Hospitality ruimte op de beurs

Er komt veel kijken bij een deelname aan de beurs, veel meer dan de beursbezoeker ziet. Want achter de schermen moet ook veel gebeuren. Naast het plaatsen van uw stand wilt u ook dat uw medewerkers zich “thuis” voelen, motivatie is immers belangrijk, tijdens de beursdagen. Dat begint al met het op de juiste wijze instrueren van de medewerkers, zoals:

  • Waar kunnen de jassen opgehangen worden?
  • Waar kunnen de laptops etc. etc. veilig opgeborgen worden?
  • Waar kan ik even een broodje eten?
  • Waar kan ik ongestoord met mijn ( potentiele) klant een gesprek voeren?

Met behulp van systeembouw kunnen wij diverse ruimtes bouwen waarin vergaderd kan worden, het personeel worden geïnstrueerd en safe-lockers zijn geplaatst.  Zo kan de stand crew zich,  zonder zich bezig te moeten houden met “bijzaken” optimaal focussen op de beursactiviteiten.  Voor de ruimtes wordt systeembouwmateriaal gebruikt, waardoor de ruimtes snel kunnen worden op- en afgebouwd.

Hospatality voor uw medewerkers en relaties

Ook voor u kan RHR Standbouw iets betekenen! Heeft u speciale wensen, een bijzonder standontwerp in gedachten of wilt u ook een hospatality ruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en niets is bij ons te gek! Neem contact op via 0299-46 30 53 of vul het contactformulier in.