Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Innovatie

Innovatie is een belangrijk speerpunt voor RHR. Inmiddels zijn wij zover dat het eerder geïntroduceerde, populaire matrix systeem volledig is geïntegreerd in onze standmaterialen. Naast het gebruik van dit systeem zijn wij bezig met de ontwikkeling van innovatieve gebogen vormen in het standontwerp. Dit op verzoek van een groot levensmiddelenconcern. De illustratiebogen zijn in ontwikkeling en het traject bevindt zich in de testfase. Deze nieuwe ontwikkeling biedt de exposanten de mogelijkheid om zich nog meer te visualiseren.

De illustratieboog moet zowel van dichtbij als van veraf flink opvallen. In het ontwerp is daarom ook LED verlichting meegenomen, zodat de exposant nog meer in het oog springt. De designafdeling van RHR Stand & Tentoonstellingbouw b.v. geeft innovatieve oplossingen altijd prioriteit.

Voor de opbouw van de illustratieboog zijn wij in de eigen magazijnen een ‘fixing click system’ aan het ontwikkelen. Door de toepassing van dit systeem kan aanzienlijk bespaard worden op de arbeidstijd in op – en afbouw.

Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze geavanceerde oplossingen of wanneer u vragen heeft over onze systemen.