Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Interactieve beursstand voor meer bezoekers

Hoe werft u meer bezoekers met een interactieve beursstand en wat doet u vervolgens met die bezoekers? In het dit artikel gaan we kijken wat u kunt doen om meer interactie te krijgen met de potentiële klanten.

Het plan

U hoeft niet op de beurs allemaal nieuwe klanten te werven. De interactie kan namelijk al veel eerder plaatsvinden. Breng dus ruim van tevoren al uw leads, prospects en bestaande klanten op de hoogte van de aanstaande beursgang en vertel daarbij dat zij het niet mogen missen. Dat hoeft niet letterlijk natuurlijk, maar door aan te geven dat u een nieuw product gaat presenteren of dat er iets geweldigs gaat gebeuren dat zij niet mogen missen.

Interactie

Goede interactie kan niet zonder bezoekers die bereid zijn er aan mee te doen. Zorg dat zij van alle kanten geprikkeld worden om een gesprek aan te gaan met één van uw collega’s of om iets uit te proberen op de stand. Hiervoor is het belangrijk dat er genoeg personeel aanwezig is en dat er genoeg goodiebags of andere cadeautjes op vooraard liggen. Houd hier rekening mee tijdens het bepalen van het budget.

Budget

Het is dus belangrijk om genoeg personeel en spulletjes te hebben. De kosten kunnen gauw oplopen en wij begrijpen dat niemand bodemloze zakken heeft. Als u dan toch moet besparen, doe het dan in ieder geval niet op het ontwerp en de aankleding van de stand. Dit is namelijk het eerste waar de beursbezoekers naar kijken.

Activiteiten voor een interactieve beursstand

Partner zoeken

Dit spel zorgt ervoor dat mensen met jouw bedrijf of productnaam reclame gaan lopen door de hele beurs. Het idee is dat mensen een grote sticker op hun rug krijgen geplakt met een nummer of kleur erop. Van elke nummer of kleur zijn er 2 versies. Het is de bedoeling dat beide personen elkaar gaan zoeken op de beurs. Als een duo elkaar vind dan mogen ze een cadeautje op komen halen. Dit spel zorgt voor veel interactie, is leuk en origineel.

Kennisquiz

Maak een quiz met vragen die van toepassing zijn op uw beurs en product. Het spel kan een extra succes worden door te zorgen dat iedereen kans maakt op een prijs.

Games

Zijn er veel jongeren op de beurs? Laat ze een spel tegen elkaar spelen. Vooral wanneer de game slaat op de branche waar u zich in bevindt, gaat u scoren.
Als het goed uitvalt staat er op de beurs een enorme groep mensen om uw stand heen om te kijken wat er allemaal aan de hand is.. Perfect! De winnaar gaat met een kleine prijs of korting naar huis.

RHR tentoonstellingsbouw

RHR tentoonstellingsbouw maakt prachtige beursstands en komt met creatieve ideeën om uw stand te laten schitteren op elke beurs!

Wilt u weten over wat RHR tentoonstellingsbouw voor u kan betekenen of heeft u nog andere vragen overgehouden na het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 – 46 30 53.