Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Laat uw eigen stand bouwen

Staat u binnenkort op een beurs? En pakt u het meteen goed aan met een professionele stand? Lees dan verder!

Een goede stand verdient zichzelf terug. Want hoe beter u opvalt op de beurs, hoe meer bezoekers u naar uw stand trekt. Met een mooie maatwerk stand benut u alle ruimte die u heeft en kunt u zich optimaal presenteren. RHR Stand- en Tentoonstellingsbouw maakt maatwerk stands in allerlei vormen en maten. Ook voor de inrichting van uw stand kunt u bij ons terecht. Wij leggen u graag uit welke mogelijkheden u allemaal heeft. 

De prijs van een stand

De prijs van een stand hangt af van de maat, de functionaliteiten en het ontwerp van de stand. U kunt de panelen bijvoorbeeld naar wens laten bedrukken, of in 1 kleur houden en zelf voorzien van bijvoorbeeld posters. Een basismodel dat is gebaseerd op één van onze bestaande ontwerpen is de voordeligste optie en biedt u het gemak en de uitstraling van een echte, professionele beursstand. Daarnaast maken wij ook ontwerpen op maat. Er wordt dan eerst een bouwtekening en een sfeerbeeld voor u gemaakt, zodat u precies weet hoe de stand eruit gaat zien. Op basis daarvan gaan wij aan de slag. U kunt er daarna voor kiezen om de stand zelf op te slaan voor een volgend gebruik, of bij ons onder te brengen. 

De uitstraling van de stand 

Op de beurs gaat het om één ding: opvallen! Wij helpen u graag om te zorgen dat dat ook gebeurt. Naar wens kunnen wij bijvoorbeeld de panelen van uw stand voorzien van een opdruk, maar u kunt ook bij ons terecht voor postmateriaal, banners en andere reclamedragers. 

De inrichting van de stand

U wilt dat uw bezoekers zich welkom voelen in uw stand, en dat er ruimte is om een praatje te maken. Vaak wordt de stand ingericht met bijvoorbeeld statafels en krukken, of met een complete zithoek. Daarnaast is er vaak ruimte om folders uit te stallen, bijvoorbeeld in een ingebouwd folderrek, of om ledschermen op te hangen. U kunt het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Daarnaast is verlichting erg belangrijk. Goede sfeerverlichting draagt bij aan de uitnodigende uitstraling van uw stand en doet uw beursmateriaal goed tot zijn recht komen. 

Wilt u een stand laten bouwen? Ga dan eens vrijblijvend met ons in gesprek. Wij zijn ervaren standbouwers en komen met creatieve en functionele ideeën die helpen om uw beursdoelen te realiseren! Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag.