Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Maak van uw vakbeurs een succes

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle beurs. Er zijn verschillende onderdelen die u van te voren goed kunt voorbereiden. Wij zetten een aantal van deze onderdelen voor u op een rijtje, waarmee u kan zorgen voor een succesvolle vakbeurs.

Kleding

Stel uzelf van tevoren de vraag: wie probeer ik aan te spreken? Wat is mijn doelgroep? Met een goed stel kleren die past bij de doelgroep heeft u gelijk een streep voor bij potentiële klanten. Met een driedelig pak zult u scoren op een sales beurs. Datzelfde pak kan bij andere beroepsgroepen echter te overdreven zijn en daardoor een negatief effect op de promotie hebben. Let er op dat op veel beurzen richtlijnen aanhouden op het gebied van kleding.

Stand

-Locatie
Probeer de beste spot te veroveren om de stand neer te zetten. Betalen voor een goede plek op een beurs is bijna nooit een verkeerde investering. Accepteer nooit zonder te onderhandelen een achterafhoekje. Ga daarentegen voor een plek bij de ingang, in de buurt van de sanitaire voorzieningen of op andere druk bezochte plaatsen.

-Opvallen
Wees creatief bij het (laten) opbouwen van de stand. Natuurlijk wilt u het meest opvallen op de beurs. Zorg dat de stand van uw organisatie in de kijker komt door het te versieren zoals niemand anders dat doet. Er zijn veel mogelijkheden, denk hierbij aan: multimedia installaties, eetkraampjes of een dartbord. RHR Standbouw kan u helpen bij het ontwerpen en bouwen van een originele stand.  

Promotie

Zorg dat iedere klant, partner en potentiele klant weet op welke beurzen u staat. Een mailing uit de deur doen om dit mee te delen is zeker niet te veel van het goede. In aanloop van de beurs kunt u via social media kanalen nog even een laatste geluid laten horen over het event. Haal alles uit de kast wat nodig is om uw klanten aan te wakkeren.

Personeel

Een goed team op de beurs kan het verschil tussen een succes en een domper betekenen. Een stand die bezet is met professionals straalt logischerwijs een betrouwbaar gevoel uit. Laat stagiaires en uitzendkrachten niet het uithangbord van uw bedrijf zijn.

Heeft u vragen over vakbeurzen of zoekt u hulp voor stand opbouw en ontwerp? Wij helpen u graag verder. Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 0299 – 463053.