Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Opslag en onderhoud van de beursstand

Nadat de beurs of het congres is afgelopen moet de stand weer worden afgebouwd en in opslag. RHR Standbouw biedt de mogelijk om uw stand op te slaan in ons magazijn. Deze opslag is altijd verwarmd en daardoor droog.

Nadat de beurs of het congres is afgelopen moet de stand weer worden afgebouwd en in opslag. RHR Standbouw biedt de mogelijk om uw stand op te slaan in ons magazijn. Deze opslag is altijd verwarmd en daardoor droog. Wij beheren uw waardevolle beursstand en benodigdheden zoals kasten, brochurehouders, balies, vitrines en iPad-houders. Wij gaan overal uiterst zorgvuldig mee om, zowel tijdens het vervoer als in de opslag. Onderdelen die vaker worden gebruikt op de beurs worden veilig opgeslagen in het magazijn van RHR Standbouw.

Onderhoud aan de beursstand

Periodiek onderhoud aan uw beursmateriaal is noodzakelijk om de levensduur daarvan te verlengen. Dankzij onderhoud blijft het materiaal in topconditie en kunt u uw product altijd optimaal presenteren op de beurs.

Naast de opslag van de beursstand, kunnen wij ook het onderhoud aan de stand voor u verzorgen. In overleg met u geven wij een onderhoudsbeurt aan de stand. In de meeste gevallen is dat nodig voor systeemstands. Houtbouw stands kunnen weer in conditie worden gebracht door bijvoorbeeld de panelen te schilderen. De kosten voor opslag en onderhoud bespreken we in overleg.

Dankzij de opslag mogelijkheden heeft u minder ruimte nodig en er geen omkijken naar. Daarnaast verlengt u de levensduur van uw producten. RHR Standbouw doet alles in eigen beheer, zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Wilt u meer weten over het opslaan en onderhouden van uw beursstand? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar 0299 – 463053.