Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Oudhollands meubel

R.H.R. is er niet alleen voor stand- of beursbouw, maar kan ook prachtige meubels voor in de stand maken waarop u uw producten kunt tonen. Zo hebben wij dit meubel gemaakt in Oudhollandse stijl. Een leuke en originele manier om stroopwafels op te maken en verkopen.

Standmeubel in uw stijl

Dit leuke meubelstuk heeft vlakken aan de voorkant die naar wens kunnen worden ingevuld. Wilt u daar uw merknaam hebben of liever een afbeelding? Bij ons kan het allemaal! Het meubel bevat een glazen vitrine met verlichting. Hierdoor worden de producten mooi tentoongesteld.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden in meubels voor uw stand. Zoals loungesets en statafels, maar ook folderrekken en posterwanden. Wij bieden diverse mogelijkheden waarmee u uw stand zo aantrekkelijk mogelijk kunt aankleden. Een mooie aankleding zorgt voor een goede presentatie van uw product of dienst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de meubels in uw stand worden geplaatst en na afloop weer worden meegenomen en opgeslagen. De logistiek wordt dus volledig voor u verzorgd!

Wilt u ook een bijzonder meubelstuk in uw stand, op een tentoonstelling of beurs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 0299 – 46 30 53.