Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Paviljoenstand met vele voordelen

RHR Standbouw heeft zich al jarenlang bezig gehouden met het realiseren van zogenaamde Palviljoenstands. Steeds meer bedrijven geven de voorkeur om in een collectieve omgeving hun producten te exposeren en toch een eigen identiteit te houden. 

Voordelen van Paviljoenstands

Een collectieve stand heeft een grote aantrekkingskracht op bezoekers vanwege de effectiviteit. De bezoeker kan immers bij zijn/haar bezoek selectief te werk gaan om in het paviljoen meerdere standhouders te bezoeken en vergelijkingen aan te gaan. Vaak maken de deelnemers van een Paviljoenstand gebruik van een ruime collectieve Lounge waar je de gasten kunt ontvangen en in gesprek kunt gaan. 

Voor de standhouder(s) biedt het paviljoen het voordeel dat de kosten grotendeels gedeeld kunnen worden met de overige deelnemers van het paviljoen.

Het is een bewezen feit dat paviljoens een grote aantrekkingskracht hebben op VIP-groepen en Pers, waardoor standhouders zich verzekerd zien van publicatie en belissingsgerechtigde personen.

Een niet onbelangrijk detail is het feit dat door het collectief deelnemen aan een paviljoen, veel organisatorische zaken, zoals: meubilair – stroomvoorziening – vloerbedekking – beplanting – verlichting – transport en catering, centraal geregeld worden en vaak één aanspreekpunt hebben.

Graag zal RHR Stand & Tentoonstellingsbouw u informeren over Paviljoenstands. Niets is voor RHR Stand & Tentoonstellingsbouw onmogelijk, mits wij de kans maar krijgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.