Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

RHR mede-organisator Purmerend Werkt

Gemeente Purmerend, Purmerendse Regio Ondernemers en RHR Stand & Tentoonstellingbouw b.v. zetten zich in voor PURMEREND WERKT, een prachtig evenement voor regio Purmerend en omstreken.

RHR Stand & Tentoonstellingbouw b.v. kreeg de eervolle uitnodiging van de Gemeente Purmerend en Stichting Purmerend Werkt om 80 stands te bouwen voor het evenement PURMEREND WERKT, dat plaatsvond op de bekende Koemarkt in Purmerend.

Bezoekers kwamen niet alleen uit Purmerend, maar ook van ver daarbuiten om de diverse locaties van het evenement te bezoeken. Er waren speciale overdekte hallen geplaatst en daar werd alle standhouders de gelegenheid geboden om zich van hun beste kant te laten zien. Het doel? Jong en oud interesseren voor een branche of bedrijf, om hen zo te helpen in hun beroepskeuze. De enorme belangstelling gaf aan dat deze beurs in een grote behoefte voorziet.

RHR Stand & Tentoonstellingbouw b.v. was van begin tot eind betrokken bij de uitvoering van het evenement. Van het ontwikkelen van het idee, tot de afbouw aan het einde, alles werd succesvol door RHR gecoördineerd.

Organiseert u ook een evenement? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.