Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Stand bouwen op een smalle plek

Iedere beurs is anders en op elke locatie zijn andere verdelingen van de beursplekken. Soms is het niet anders en zijn er enkel nog maar standlocaties vrij met een aparte vorm. Denk bijvoorbeeld aan een lange en smalle beursplek. Geen zorgen! RHR Standbouw maakt voor u een geschikte beursstand op maat.

Smalle stand op maat gemaakt

Met onze jarenlange ervaring en kennis weten wij precies wat wel en niet mogelijk is in standbouw. Smalle en lange stands zijn geen standaardformaat, maar RHR Standbouw helpt u hier graag bij. Houtbouw is bij uitstek geschikt voor smalle stands. Met houtbouw kunt u de stand volledig naar wens en op maat laten ontwerpen en bouwen. Systeembouw biedt wat minder mogelijkheden maar is daarentegen gemakkelijk en snel op te bouwen.

Smalle stand volledig naar uw wens

Wij houden bij het ontwerpen van de stand altijd rekening met uw wensen en doelstelling, zodat de stand perfect bij uw bedrijf of organisatie past. Daarnaast kijken wij uiteraard naar mogelijkheden van de standlocatie. Heeft u een smalle plek toegewezen gekregen, dan passen onze ontwerpers het standontwerp daarop aan. Wij zorgen er voor dat uw product, ondanks de vorm van de stand, zo goed mogelijk wordt gepresenteerd.

Interieur smalle stand

Met alleen een stand bent u er nog niet. Een stand krijgt echt vorm als deze wordt “aangekleed” en ingericht. RHR Standbouw heeft diverse mogelijkheden om uw stand zo aantrekkelijk mogelijk “aan te kleden.” Staat u met een smalle stand op een beurs? Dan passen wij het interieur hier op aan, zodat er geen ruimte verloren gaat en de stand zo optimaal mogelijk wordt benut.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een stand op een smalle plek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0299 463 053.