Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Standbouw in Noord-Holland

Van sporthal naar beursgebouw

RHR Standbouw is ook bij u in de buurt! Zo leveren en bouwen wij ook stands in Noord-Holland. Onlangs hebben wij systeembouwstand geleverd voor de beurs voor de regio Noord-Holland en het Noord-Hollands Dagblad.

Systeembouw in de sporthal

Ter promotie van Noord-Hollandse producten en ondernemers werd er een beurs georganiseerd in de Bloesem, de sporthal in Wognum. Hier hebben wij door middel van systeembouw de sporthal getransformeerd tot beursgebouw. Zowel de exploitanten als de bezoekers van de beurs waren tevreden over de exclusiviteit van de geplaatste stands.

De systeemstands kunnen overal worden geplaatst op welke beurs dan ook! Zo plaatsen wij stands in sporthallen, maar ook op grotere beurzen in bijvoorbeeld de Rai in Amsterdam of de Jaarbeurs in Utrecht. Systeembouw is zeer geschikt wanneer u een beperkt budget of weinig eisen heeft als het gaat om het ontwerp van de stand. Systeembouw is gemakkelijk op te bouwen en kunt u eventueel gemakkelijk zelf opbouwen en opslaan.

Mogelijkheden van systeembouw

Dankzij systeembouw krijgt u de mogelijkheid om met één investering meerdere keren aan een beurs deel te nemen. Dankzij de combinatie van koppelbare elementen met panelen en frieslijsten kunt u na verloop van tijd de stand naar wens eenvoudig laten vernieuwen. 

Systeembouw is een uitstekende oplossing voor iedere beurs, open dag, presentatie of congres. Er bestaan diverse systeembouwstands en het is gemakkelijk en snel op te bouwen. Wij helpen u graag bij de op- en afbouw van de systeembouwstand. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Daarnaast is het ook mogelijk om alleen systeemmateriaal te huren.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van systeembouw? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299-46 30 53, dan helpen wij u graag verder!