Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Standbouw op maat

Bij RHR Standbouw kunnen wij zorgen voor professionele standbouw, congresbouw en opbouwen van evenementen zoals informatieavonden. Dit kunnen wij allemaal op maat voor u realiseren.

Congressen en beurzen

Doordat wij meer dan 36 jaar ervaring hebben in dit vakgebied kunnen wij met u meedenken en u adviseren. Hierdoor leveren wij een diversiteit aan opstellingen, advies voor de indelingen en een complete lijn met stand benodigdheden. Ook kunnen wij van RHR Standbouw u volledig bijstaan wat audiovisuele ondersteuning betreft. Accessoires zoals posterwanden, informatieborden en meubilair zijn een standaard voor RHR Standbouw.

Compleet aanbod

Door middel van het gebruik van de juiste verlichting kunnen wij nadruk leggen op specifieke onderdelen en zorgen voor de juiste sfeer. Daarnaast hebben wij zeer gekwalificeerde medewerkers in dienst die zorg dragen aan een goede op- en afbouw van uw beursstand. RHR Standbouw streeft ernaar om uw beursdeelname tot een groot succes te maken.   

Nazorg

Uiteraard verzorgen wij ook de nazorg van de beurs. Zo bouwen wij uw stand niet alleen op, maar dragen wij ook zorg voor een professionele afbouw. Overigens hebben wij beschikking over eigen transportfaciliteiten en opslagmogelijkheden voor uw standmateriaal. Op deze manier zullen al deze facetten geen ruimte in beslag nemen in uw eigen pand of woning.

Wilt u weten wat RHR voor u kan betekenen of heeft u nog andere vragen overgehouden na het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel via 0299 – 46 30 53.