Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Standbouw van A tot Z

De aanmelding is rond, de beursdeelname gepland. En nu? Nu wilt u goed voor de dag komen met een aantrekkelijke en functionele stand. RHR Tentoonstellingsbouw is specialist in de productie, plaatsing en montage van uw stand. Wij hebben voor elk budget een oplossing. Een creatief vormgegeven en volledig op uw wensen afgestemde stand? Geen probleem. Maar ook voor klanten met een minder groot budget kunnen wij heel veel betekenen. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het produceren en monteren van de basis: uw stand. Wij kunnen uw stand ook voorzien van passende prints, bijzondere belettering, verlichting, meubilair en andere aankleding.

Prints en belettering

Wij vinden het leuk om met u mee te denken over de uitstraling van uw stand. Want opvallen, daar doet u het voor! Met op maat gemaakt postermateriaal, belettering of zelfs behang, zorgt uw stand voor nog meer herkenning. Onze ervaren standbouwers denken graag met u mee.

Verlichting

Het succes van de stand valt of staat met de juiste sfeerverlichting. Natuurlijk bent u ook deels afhankelijk van de verlichting in de beurshal, maar eigen verlichting kan uw stand een hele gastvrije en heldere uitstraling geven. De juiste verlichting zorgt er bovendien voor dat uw beursmaterialen goed tot hun recht komen.

Meubilair

De specialisten van RHR Tentoonstellingsbouw hebben naast een heleboel ervaring ook een goed oog voor detail. Onze stands zijn verzorgd en ingericht met gevoel voor stijl. Welke uitstraling u ook verkiest, wij beschikken over bijpassend meubilair.

Complete stand

RHR Tentoonstellingsbouw neemt u veel zorg uit handen. Wij regelen dat uw stand er op de dag van de beurs picobello bij staat. U hoeft zich alleen nog op de gasten te richten.

Wij staan voor u klaar als u de specifieke wensen voor uw stand eens vrijblijvend met ons door wilt nemen. We bespreken dan meteen wat mogelijk is en voor welke prijs. Kiest u voor RHR Tentoonstellingsbouw? Dan bent u hoe dan ook verzekerd van een eigentijdse stand, die past bij de uitstraling van uw organisatie.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 463053.