Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Standontwerp: uw beursstand in beeld

Wanneer u op een beurs gaat staan heeft u een beursstand nodig. Een stand ontstaat niet zomaar, maar begint met een uitgedacht ontwerp van de stand. Er komt veel bekijken, de stand is immers de presentatie van uw bedrijf en de plek waar u nieuwe potentiële klanten kunt ontmoeten.

Bij het ontwerp van de stand moet rekening worden gehouden met wat u wilt uitstralen. Bij RHR Standbouw luisteren wij naar uw wensen, houden wij rekening met uw huisstijl, doelstellingen en bedrijf en maken we de stand volledig op maat.

Flexibiliteit

RHR Standbouw zorgt voor het juiste standontwerp, waarmee u de aandacht trekt van de beursbezoekers. Met behulp van een stand ontwerp krijgt u een idee hoe de beurstand eruit kan komen te zien. Uiteraard kunnen we in samenspraak het ontwerp aanpassen. Wij zorgen ervoor dat het stand ontwerp volledig aansluit op uw wensen, doelstellingen en uw bedrijf of onderneming. Natuurlijk houden wij rekening met de beurslocatie; de afmetingen van de beursplek en de door u gewenste inrichting van de stand.

Beurstand op- en afbouwen

Wanneer u de stand voor meerdere beurzen wilt gaan gebruiken ontwerpen wij de stand zodanig dat deze meerdere keren geplaatst kan worden. Wij zorgen voor de op – en afbouw, transport en opslag in onze magazijnen. U kunt alles zorgeloos in onze handen leggen. Zodat u alle tijd kunt steken in het voorbereiden op de beurs.

Wilt u ook een standontwerp laten maken? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 0299 – 46 30 53.