Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Stands op grote beurzen

RHR Standbouw ontwerpt en bouwt stands voor diverse beurzen. Als standbouwbedrijf in de buurt van alle grote beursgebouwen in Amsterdam kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klant.

Beursstands van RHR Standbouw waren onder andere te zien tijdens diverse beurzen in de RAI Amsterdam. De stand wordt voor u naar wens ontworpen. Alle facetten van de stand kunt u zelf invullen. Daardoor heeft u altijd een stand die passend is bij uw bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden en wij denken graag met u mee om uw product of dienst zo goed mogelijk te promoten op een beurs.

Naast de bekende beurslocaties rondom Amsterdam, zijn wij ook zeer goed bekend met beurslocaties als de Jaarbeurs, Ahoy en bijvoorbeeld het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Systeem- en houtbouw

In de Beurs van Berlage staan regelmatig stands van RHR Standbouw. Er bestaan twee soorten stands die wij voor u kunnen bouwen. Een beursstand die gebouwd is middels systeembouw is eenvoudig en snel op te bouwen. U kunt dergelijk standmateriaal bij ons huren en kopen.

Daarnaast bestaat er houtbouw, hierbij heeft u complete creatieve vrijheid en is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan panelen met uw logo of bedrijfsnaam daarop. Alle vormen en maten kunnen wij voor u ontwerpen, zodat de beursstand precies wordt zoals u wenst. Houtbouw en systeembouw wordt zowel op grote beurzen als kleine beurzen toegepast. Welke vorm uw voorkeur heeft is afhankelijk van uw budget, de beurs en de ontwerpmogelijkheden bij de beurslocatie.

Ook voor de inrichting en belichting in uw stand kunt u bij ons terecht. Op die manier heeft u altijd de uitstraling die past bij uw organisatie. Allerlei vormen standmateriaal kunnen wij voor u leveren, van tafels en stoelen tot LED-tv’s en beamers.

Helemaal naar uw wens

RHR Standbouw biedt unieke en innovatieve stands aan. Zo hebben wij op de Technishow in de Jaarbeurs in Utrecht een koepelstand opgebouwd. De koepel kan geheel open blijven of gedeeltelijk dicht worden gemaakt. Deze bijzondere stand is perfect om op te vallen op een beurs. RHR helpt u graag bij een origineel ontwerp waarmee u er uitspringt op de beurs. Voordat het standontwerp wordt gemaakt plannen wij een intake om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. RHR Standbouw levert maatwerk stands op verschillende niveaus. Niet alleen stands maar ook posterwanden en informatieborden zijn bij ons verkrijgbaar.

Volledige service

RHR Standbouw ontwerpt stands aangepast op doelstellingen, budget en de beurslocatie. Ahoy in Rotterdam is een van deze locaties waar wij stands opbouwen. Niet alleen de stands worden opgebouwd en ingericht maar ook de audio-materialen en elektriciteit worden verzorgd door RHR Standbouw. Onze elektrospecialisten zorgen ervoor dat de elektrisch installatie goed en veilig verloopt. Na afloop van de beurs regelt RHR ook een professionele afbouw van de stand. Met meer dan 35 jaar ervaring en onze 24/7 mentaliteit staat ons team graag voor u klaar. Ons doel is om een optimale presentatie van uw onderneming en producten neer te zetten.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden of staat u binnenkort zelf op een beurs? Bel ons op 06 53 20 55 30, stel uw vraag via ons contactformulier of maak gebruik van ons offerteformulier en vraag direct een offerte aan.