Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Systeembouw voor modeshow

RHR Standbouw heeft voor een modeshow in de oude kerk van Amsterdam de ombouw geleverd. De ombouw is volledig gemaakt met systeembouw. De ombouw kon hierdoor snel en gemakkelijk worden opgezet. Aan de ombouw zijn doeken bevestigd, wat voor een mooie uitstraling zorgt.

Gemak van systeembouw

Met systeembouw kunt u met één investering voor een lange periode aan beurzen deelnemen. Een systeembouwstand is gemakkelijk en snel op te bouwen en gaat lang mee. Systeembouw bestaat uit koppelbare elementen met frieslijsten en panelen. Hierdoor kunt u de stand opbouwen hoe u wilt. Daarnaast is het mogelijk om in de loop der tijd onderdelen te vervangen. Zo heeft u lang plezier van de stand en kunt u deelnemen aan beurzen met uw eigen systeembouwstand.

Systeembouw is bij uitstek geschikt voor congressen, beurzen en open dagen. Maar kan, net als voor de modeshow, ook in worden gezet voor andere doeleinden. Voor het snel op- en afbouwen van systeembouwstands of ombouwen helpen wij u graag.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van systeembouw? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 46 30 53.