Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Systeemwanden: breed inzetbaar

Wat zijn systeemwanden?

Systeembouw kent veel variaties, vele toepassingsmogelijkheden en een grote keuze in materialen. Systeembouw houdt in dat de verschillende onderdelen in en uit elkaar te halen zijn en dat er op deze manier veel verschillende vormen en toepassingen mogelijk zijn. Vaak bestaat een ontwerp uit een stalen frame dat wordt aangevuld met plaatmateriaal. Deze manier van op- en afbouwen gebruiken we vaak bij stands, maar systeemwanden worden ook vaak gebruikt om een ruimte opnieuw in te delen. Zo is het mogelijk om in een open ruimte een nieuwe ruimte te creëren.

Wat doet RHR met systeembouw?

RHR zet systeembouw in voor de meest uiteenlopende projecten. Naast systeemstandbouw zijn er bijvoorbeeld semipermanente verblijven gecreëerd voor het Leger des Heils en de opbouw van tijdelijke asielzoekerscentra. Dat houdt in dat er van de systeemwanden kamers zijn gemaakt, die als een tijdelijk verblijf worden gebruikt. Het voordeel van systeemwanden is dat het makkelijk en snel in en uit elkaar te halen is. Maar niet alleen deze pop-up verblijven zijn een voorbeeld van tijdelijke systeembouw, stemhokjes zijn het bijvoorbeeld ook. Of tijdelijke kantoren en tijdelijke afscheidingswanden in leegstaande gebouwen.

Waarom systeemwanden huren?

Systeemwanden zijn volledig te personaliseren. Er kunnen bijvoorbeeld logo’s of andere afbeeldingen op gedrukt of bevestigd worden. Systeembouw is populair vanwege de veelzijdigheid. Een tijdelijke vergaderkamer of een dichte concentratie ruimte? Het is in korte tijd gerealiseerd.

De voordelen van systeembouw

De inzet van systeemwanden heeft veel voordelen. Wij hebben er 4 op een rijtje gezet.
  1. Systeemwanden zijn makkelijk te installeren, te verplaatsen en te demonteren;
  2. Uw ruimte is tegen relatief lage kosten opnieuw ingericht;
  3. Er is een grote diversiteit aan systemen, materialen en afwerkingen;
  4. Systeemwanden bieden ook extra veiligheid tegen brand.
Systeembouw is maatwerk. Wilt u weten wat RHR voor u kan betekenen of heeft u nog andere vragen na het lezen van dit artikel? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 463 053.