Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Uniek standontwerp voor Graham & Brown

Met trots mogen wij zeggen dat wij de beursstand voor Graham & Brown, wereldmarktleider in behang, hebben mogen ontwerpen. 

Graham & Brown is een wereldmarktleider in behang. Daarnaast bieden zij een assortiment woonaccessoires. Een speler als deze kan natuurlijk niet missen op de vtwonen & Designbeurs. 

Maatwerk

RHR Standbouw heeft voor deze bijzondere stand een tweetal verrijdbare kasten gebouwd. De kasten zijn ontworpen in de vorm van een huis. Het bovenste 'huis' gedeelte geeft de ruimte om collecties tentoon te stellen. De onderste helft is heel praktisch ontworpen als opslag. De balie waar mensen terecht kunnen voor meer informatie is op dezelfde manier vormgegeven. Het hout is naturel gelaten met alleen het logo van Graham & Brown erop. Zo ontstaat een naturelle basis, die door het hout hele warme sfeer heeft.

Verlichting

De achterwand is opgetrokken uit verticale houten planken die neutraal wit geschilderd zijn. De achterwand over de gehele breedte voorzien van verlichting die de stellingen langs de achterwand goed verlichten. De stellingen zijn op maat gebouwd, waarvan een deel specifiek voor het tentoonstellen van behang. De andere helft is gevuld met woonaccessoires.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een maatwerk stand? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0299 463 053.