Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Verloop beursstand laten maken

Een beursstand wordt niet in één dag ontworpen en gebouwd. Er worden een aantal stappen doorgelopen om tot het eindresultaat te komen: een prachtige beursstand die voldoet aan uw wensen.

3D-ontwerp van de stand

Tegenwoordig is het goed mogelijk om 3D-ontwerpen te maken van beursstands. Door gebruik te maken van een 3D-ontwerp kunt u goed een beeld krijgen van hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Aan de hand van het ontwerp kunnen er eventueel nog aanpassingen worden doorgevoerd. Bij het ontwerp is direct duidelijk wat de kosten zijn van het produceren en opbouwen van de stand. Door onze ontwerpers wordt een 2D- en 3D-concept getekend zodat u precies weet waar u voor betaalt en wat de mogelijkheden zijn.

Oplevering

U hoeft zich niet druk te maken om de logistiek en levering van de gekochte stand. RHR Standbouw heeft 36 jaar ervaring met het produceren en vervoeren van beursstands. U kunt ons er dan ook op vertrouwen dat de stand op tijd aankomt en goed opgezet wordt.

Opslag

Na uw beurs en/of evenement is het mogelijk om de materialen op te slaan in ons magazijn. De stand wordt daar bewaard voor een eerstvolgend evenement. Daarnaast kan de stand eventueel aangepast worden naar nieuwe wensen. Hierdoor kunnen kosten worden bespaard en kan het volgende evenement met vertrouwen gepland worden.

Systeembouw

Heeft u een beperkt budget of weinig eisen met betrekking tot het ontwerp van uw stand, dan is systeembouw een goede oplossing. Beurstands die gebouwd zijn middels systeembouw zijn eenvoudig op te bouwen.

Voor congressen, beurzen of opendagen is systeembouw een uitstekende oplossing. De verschillende stands zijn binnen een korte tijd op te bouwen. Wij adviseren om voor het snel op- en afbouwen van systeembouwstand gebruik te maken van onze medewerkers.

Houtbouw

Houtbouw wordt ook wel conventionele standbouw genoemd. Deze vorm van standbouw levert een unieke stand op  doordat alle onderdelen op maat gemaakt worden. In vergelijking tot systeembouw biedt houtbouw meer mogelijkheden. Een stand dat doormiddel van houtbouw is ontwikkeld kan ook uitermate geschikt zijn voor het promoten van uw producten, doordat de producten een ‘podium’ kunnen krijgen binnen het gehele ontwerp van de stand.

Wilt u graag een stand laten ontwerpen en bouwen? RHR Standbouw helpt u graag verder! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 463053.