Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Vitrine in uw beursstand

RHR Standbouw biedt u een unieke manier aan om uw product de juiste uitstraling te geven doormiddel van een vitrine. Met een vitrine kunt u uw product prachtig tentoonstellen in uw beursstand.

In de vitrine kunt u uw product op een onderscheidende en professionele manier onder de aandacht brengen bij de beursbezoekers. Bij RHR Standbouw kunt u kiezen uit diverse soorten, maten en modellen vitrines.

Uw product uitlichten

Het product of voorwerp in de vitrine is altijd belangrijker dan de vitrine zelf. Een vitrine in de beursstand is ter ondersteuning en zorgt voor een optimale presentatie van uw product. U kunt het op een onderscheidende manier onder de aandacht brengen. Een vitrine kan een professionele indruk achterlaten in uw beursstand maar ook in uw eigen showroom.

Door verlichting in de vitrine te plaatsen wordt het product dat u wilt laten zien uitgelicht en het zorgt voor een sfeervolle en chique uitstraling. Met verlichting kunt u iedere sfeer creëren die u wilt en welke op dat moment geschikt is. Zo kunt u de kleur en kleurovergang aanpassen naar de huisstijl van uw bedrijf of een bepaalde campagne die u op dat moment voert.

Beursbezoekers kennis laten maken met uw product

Dankzij vitrines kunnen beursbezoekers op een stijlvolle manier kennismaken met uw producten. Door toepassing van verlichting in de vitrines krijgen uw producten een extra, chique, uitstraling. Met verlichting kunt u iedere sfeer creëren die u wilt en welke op dat moment geschikt is. Zo kunt u de kleur en kleurovergang aanpassen naar de huisstijl van uw bedrijf of een bepaalde campagne die u op dat moment voert. Wij maken deze vitrines in eigen huis en bieden u talloze maatvoeringen van de meest simpele tot een exclusief model.

Benieuwd wat wij op het gebied van vitrines voor u kunnen betekenen? Bel ons op 0299 463 053, maak gebruik van ons contactformulier of vraag direct een offerte aan.