Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Waarom deelnemen aan een beurs?

Voor veel bedrijven is op een beurs staan niet bepaald de favoriete bezigheid. Lange dagen van achter elkaar gesprekken voeren met tientallen prospects kan ook best vermoeiend zijn. Dus waarom al die moeite? Waarom deelnemen aan een beurs? Wij zetten een aantal goede redenen op een rijtje.

Prospects ontmoeten

Ten eerste is het belangrijk te bedenken dat bezoekers van een bedrijfsbeurs open staan om met standhouders in gesprek te gaan. Zij zijn daar tenslotte niet voor niks gekomen. Zij zijn opzoek naar producten of diensten die het werkproces van hun bedrijf bevorderen. Een beursgang bied dus de optimale mogelijkheid om in contact te komen met prospects. De bezoekers zijn vaak meer dan willig om in gesprek te gaan met de standhouders. Dit vormt het ideale klimaat waarbinnen u nieuwe klanten kunt binnenhalen middels een persoonlijke benadering.

Relaties warm houden

Een beurs richt zich meestal op een bepaalde branche of productgroep, het is dus goed mogelijk om bestaande klanten of connecties tegen het lijf te lopen. Een perfecte gelegenheid om de band weer even op te warmen door een fijn gesprek te voeren met de klanten. Wellicht kunt u hen nog een nieuw product laten zien dat zij niet mogen missen. In elk geval laat u uw gezicht weer eens zien, wat natuurlijk altijd goed is voor een relatie.

Nieuw product

Heeft u een nieuw product? Dan is een bedrijfsbeurs dé uitgelezen mogelijkheid om het te presenteren. Steel de show met een prachtige demonstratie. U krijgt direct response van de gasten waardoor u, indien nodig, terug kunt naar de tekentafel om het idee te perfectioneren. Zijn de bezoekers onder de indruk? Dan is er een grote kans dat u zojuist nieuwe klanten heeft gewonnen. U kunt op creatieve wijze optimaal gebruik maken van het publiek op de beurs. Klanten winnen is niet het enige doel.

In the spotlight

Een bedrijfsbeurs biedt kans om uw bedrijf in de spotlight te zetten. Natuurlijk zult u niet met alle bezoekers een gesprek kunnen voeren. Hoe mooi hij ook is, de meeste bezoekers zullen uw stand voorbij lopen. Zorgt dat het logo, het product of dienst, de naam en de kleuren van het bedrijf opvallen zodat deze onbewust een zaadje planten bij zelfs de meest vluchtige voorbijganger. RHR Standbouw helpt u graag aan een opvallende en mooie stand, waarmee u in de spotlights staat. Wij hebben daar diverse mogelijkheden voor.

Wilt u meer weten wat RHR tentoonstellingsbouw voor u kan betekenen of heeft u nog andere vragen overgehouden na het lezen van dit artikel? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel via 0229 – 46 30 53.