Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wat zijn uw voordelen wanneer u voor RHR kiest?

RHR Standbouw heeft in haar meer dan 35-jarige bestaan een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbaar en servicegerichte organisatie. Wij hebben in deze jaren stands gebouwd in veel verschillende, grote en kleine beursgebouwen over heel West Europa.

Zo hebben wij standbouw uitgevoerd in Brussel, Parijs, Barcelona, Keulen en bijvoorbeeld Hannover. Met de opgedane expertise zorgen wij keer op keer voor een succesvolle beurs of evenement voor onze klanten.

Totaalconcept

Onze adviezen vertalen zich in een zogenaamd “totaalconcept”. Dit houdt in dat wij alles verzorgen en u dus maar één aanspreekpunt heeft vanaf het eerste contact tot aan de realisatie van het project.

Vanaf een eerste oriënterend gesprek verzorgen wij alles van het ontwerp tot het transport en zowel de op- als afbouw van uw stand. Daarnaast bieden wij een training voor uw stand bemanning, zodat zij met de juiste focus aan het evenement beginnen.

Tevens opslag

Na een succesvolle beurs kunt u ervoor kiezen om de door u gebruikte stand bij ons op te slaan. Zodoende kunt u snel schakelen wanneer u een volgende beurs heeft op een andere locatie. Enige wat u aan ons door hoeft te geven zijn eventuele aanpassingen in het ontwerp en de uiteindelijke locatie waar de stand opgebouwd dient te worden.

Additionele zaken

Ook de additionele zaken zoals vloerbedekking; communicatiemiddelen, verlichting en catering behoren tot zaken die u aan ons kunt toevertrouwen.

Succes gegarandeerd

RHR Standbouw werkt hard aan uw succes. Of het nu voor congressen, beurzen of andere evenementen is. Of het nu een heel traject is van ontwerp tot uiteindelijk het afbouwen van de stand of het leveren van presentatiemiddelen.

RHR Standbouw biedt u de volgende voordelen:

  • Eén aanspreekpunt, van begin tot eind
  • 35 jaar expertise op vele verschillende locaties
  • Grote voorraad aan presentatiemiddelen
  • Zowel huur- als koop
  • Uitgebreide training voorafgaand aan beurs
  • Opslagruimte
  • Full-service. Van standontwerp en –bouw, tot catering op de beurs

Meer weten?

Meer weten over RHR Standbouw? Bel ons op 0299 46 30 53 of maak gebruik van ons contactformulier.