Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Zelf een beursstand ontwerpen

Veel kleinere ondernemingen kunnen geen beurstand laten ontwerpen omdat het te kostbaar voor hen is. Al werkt u voor een klein bedrijf kunt u ervoor kiezen om uw creativiteit in de strijd te gooien en zelf een beursstand te maken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook bedrijven die het budget wel hebben, maar het leuk vinden om zelf een ontwerp te maken. Maar waar moet u op letten bij het maken van een beursontwerp?

Onderzoek wat de regels zijn

Ook op beurzen hebben we te maken met regelementen. U dient te voldoen aan een aantal eisen en voorwaarde van de organisatoren van het event. Vraag het handboek aan voor op de beurs. Houdt de organisatie op de hoogte van uw plannen zodat zij, maar ook u, niet voor verassingen komen te staan.

Bepaal de doelgroep

De beurs waar u op komt te staan zou al de juiste doelgroep moeten trekken. Het heeft namelijk weinig zin om golfclubs te verkopen op een beurs voor auto’s. Of u nu naar de beurs gaat om contacten op te bouwen of om spullen te verkopen, het is belangrijk dat u de juiste mensen aantrekt. Bepaal wat de doelgroep en doelstellingen zijn zodat de stand helemaal gemaakt kan worden naar uw wens.

Functionaliteit staat op #1

Voor de rest is het belangrijk dat uw producten opvallen.  Zorg voor genoeg ruimte om een product eventueel in uit te proberen.

Stand indelen

Meet de ruimte op en bereken hoe u de stand op gaat vullen. Zoals eerder vermeld dient u rekening te houden met genoeg ruimte voor het uit testen van uw product of een demonstratie. Benut de ruimte in zowel de hoogte als breedte optimaal. Zorg dat bezoekers direct zien wat u hen aanbiedt.

Het eerste wat beursbezoekers zien is het uiterlijk van de beursstand. Zorg dat het voor de bezoekers in één gezichtsopslag duidelijk is waar uw bedrijf voor staat. Richt de stand zo in dat interactie met bezoekers wordt aangemoedigd. Het is aangeraden om van tevoren uit te testen of het licht goed valt op de verschillende onderdelen binnen de stand.

Stand laten bouwen

U heeft een mooi ontwerp gemaakt en nu is het tijd voor de bouw van de stand voor uw beurs. RHR Standbouw helpt u hier graag mee. Wij bekijken uw ontwerp en hoe wij dit kunnen vertalen naar de geschikte stand voor uw onderneming.

Heeft u vragen over het opbouwen van een beursstand of zoekt u hulp bij het ontwerpen van een stand? Wij helpen u graag verder. Neem contact op via het contactformulier of bel ons via 0229 – 463053.