Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Congresbouw

Als organisator van een congres heeft u veel taken op uw to do-lijst. Het opbouwen en ontwerpen van de indeling van het congres kunt u met een gerust hart aan RHR Standbouw uitbesteden. Met onze jarenlange ervaring in de congresbouw kunt u zich richten op het organiseren van het congres, terwijl wij zorgdragen voor het ontwerp en het opbouwen.

Wij bieden complete audiovisuele ondersteuning en denken mee tijdens de verschillende stappen van het proces. Zo dragen wij ons steentje bij aan en succesvol congres.

Stappenplan congresbouw

Voordat RHR Standbouw begint met het ontwerpen en opbouwen van uw congres komen wij bij u langs voor een uitgebreide intake. Tijdens deze intake verzamelen wij uw wensen en eisen met betrekking tot het congres. Zo inventariseren wij bijvoorbeeld de gewenste uitstraling en het verwachtte aantal bezoekers. Op basis van de intake ontwerpen wij een passende vloerindeling die, na akkoord, ook opgebouwd zal worden.
Na afloop van uw congres dragen wij ook zorg voor de afbouw. Een evaluatie van het congres biedt aan het einde van de rit inzicht in eventuele verbeterpunten en succesverhalen voor toekomstige congressen en congresbouw.

Systeembouw voor beurzen, congressen en open dagen

RHR Standbouw is specialist in het ontwerpen en opbouwen congressen. Van groot tot klein en van simpel tot complex; uw congres is bij ons in goede handen. Vanuit onze hoofdvestiging (Purmerend) opereren wij in heel Nederland en buiten onze landsgrens in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Interesse in congresbouw?

Voor vragen over onze complete dienstverlening met betrekking tot congresbouw en congressen kunt u contact met ons opnemen via 0299 - 46 30 53 of maak gebruik van ons contactformulier.