Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Presentatiewanden huren of kopen

Heeft u binnenkort een evenement, beurs of expositie? Bent u hiervoor op zoek naar betaalbare presentatiewanden? Neem dan eens contact op met RHR Tentoonstellingsbouw. Onze presentatiewanden hebben een professionele uitstraling en zijn op allerlei manieren inzetbaar.

De voordelen van een presentatiewand

Wij bieden presentatiewanden met diverse kenmerken:
  1. Ze zijn verkrijgbaar op wielen of juist zonder wielen;
  2. Er zijn bedrukbare presentatiewanden;
  3. Ze zijn binnen of buiten te gebruiken;
  4. Er zijn ook opvouwbare presentatiewanden;
  5. Ze zijn ook verkrijgbaar met verlichting;
  6. U kunt ze ook bij ons huren óf kopen.
De (huur)prijzen van onze presentatiewanden verschillen. Een en ander is afhankelijk van de kenmerken en de hoeveelheid te huren materialen.

Bedrukken

Het bedrukken van presentatiewanden is mogelijk. Meestal wordt decoratie echter niet rechtstreeks op de wand gedrukt, maar erop bevestigd. In elk geval zijn alle wanden goed te personaliseren en te voorzien van opvallend reclamemateriaal. Het bedrukken van een presentatiewand is vanzelfsprekend kostbaarder dan het op een andere manier personaliseren van een blanke wand.

Presentatiewanden huren of kopen

Onze presentatiewanden zijn gemaakt van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij leveren uw bestelling snel bij u af. Natuurlijk kunt u de materialen ook zelf komen halen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. RHR Tentoonstellingsbouw is gevestigd in Purmerend, nabij Amsterdam.