Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

RHR congresbouw Vijfhuizen

Organiseert u binnenkort een congres in Vijfhuizen en bent u op zoek naar een organisatie die u daarbij kan ondersteunen? Dan bent u bij RHR Standbouw aan het juiste adres. Samen met u zorgen wij ervoor dat het congres een succes wordt. Wij nemen het ontwerp en de bouw van het congres uit handen, zodat u zich volledig kan focussen op de organisatie van het congres in Vijfhuizen.

Voordat wij beginnen met het ontwerpen en opbouwen van uw congres, komen wij bij u langs voor een uitgebreide intake. Tijdens deze intake bespreken wij uw wensen en eisen voor het congres. Samen met u brengen wij in beeld wat de gewenste uitstraling moet zijn en hoeveel bezoekers er worden verwacht. Op basis daarvan ontwerpen wij een passende vloerindeling van het congres. Bent u het hier helemaal mee eens? Dan bouwen wij het op de gewenste locatie op. Na afloop van uw congres in Vijfhuizen zorgen wij voor de afbouw en gaan wij met u evalueren over het congres en de verbeterpunten.

Van simpele tot complexe congressen: RHR Standbouw is specialist in het ontwerpen en opbouwen van congressen. Uw congres is bij ons in goede handen. Wij bieden complete audiovisuele ondersteuning en denken mee tijdens de diverse stappen van het proces. Zo dragen wij ons steentje bij aan uw succesvolle congres in Vijfhuizen.

Congres in Vijfhuizen

Een evenementenlocatie in Vijfhuizen is de Expo Haarlemmermeer, in de Randstad. Door de unieke glazen dakconstructie wordt er voor genoeg lichtinval gezorgd en de ligging in het natuurgebied maakt het extra speciaal. Met een grootte tot 22.000m², ruim 3.600 parkeerplaatsen en plaats voor bezoekers van 300 tot 15.000 personen is het perfect voor een congres. Dit is dé plaats om uw congres tot een succes te brengen met de hulp van RHR Standbouw.

Wilt u meer weten over congresbouw en de mogelijkheden van RHR Standbouw in Vijfhuizen? Bel dan voor meer informatie naar 0299 – 46 30 53 of vul ons contactformulier in.