Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

RHR congresbouw voor uw congres in de Veluwe

Heeft u plannen deel te nemen aan een congres in de regio van de Veluwe en bent u op zoek naar een bedrijf die ervaring heeft met congressen? Zoek niet verder! Wij van RHR Standbouw zijn ook hier actief en staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw congres een succes wordt. RHR Standbouw ontwerpt en bouwt uw congres op. Tijdens een eerste intake inventariseren wij wat u wilt en wat perfect past bij uw bedrijf. Op basis van uw wensen zullen wij de juiste indeling en ontwerp bepalen. Wij inventariseren de gewenste uitstraling en het verwachtte aantal bezoekers van uw congres in de Veluwe

Congresbouw in de Veluwe

Het opbouwen en ontwerpen van de indeling van het congres kunt u met een gerust hart aan RHR Standbouw uitbesteden. Wij hebben jarenlange ervaring in de congresbouw en nemen u alles uit handen. Hierdoor kunt u zich richten op het organiseren van het congres, terwijl wij zorgdragen aan het ontwerp en de opbouw.

RHR Standbouw is specialist in het ontwerpen en opbouwen van congressen. Van klein tot groot en van complex tot simpel: uw congres is bij ons in goede handen. Wij opereren in het hele land en kunnen u daarom goed ondersteunen bij uw congres in de Veluwe.

Voor congresbouw maken wij vaak gebruik van systeembouw. Dit is een goede oplossing als u bijvoorbeeld een beperkt budget heeft. Met systeembouw doet u een investering die u de mogelijkheid biedt om voor een langere periode te kunnen deelnemen aan congressen in de Veluwe. Na afloop van uw congres dragen wij ook zorg voor de afbouw. U kunt de volledige indeling van het congres aan ons overlaten. Voor professioneel advies en een succesvol congres zit u goed bij RHR Standbouw.

Heeft u nog vragen over de systeembouw of over onze complete dienstverlening met betrekking tot congressen in de Veluwe? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 – 46 30 53.