Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Standbouw in Amsterdam

Stand nodig in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een standbouwer die u voorziet van een stand in regio Amsterdam? RHR Standbouw staat klaar om u te voorzien van een stand voor uw beurs of congres. Wij zorgen ervoor dat u opvalt met uw stand op de beurs in Amsterdam.  Wij bouwen aan uw netwerk. Ook zorgen wij, naast standaard stand- en tentoonstellingsbouw, voor maatwerkoplossingen voor de beurs. In Amsterdam.

Full-service standbouw in Amsterdam

RHR Standbouw is een full-service standbouwer. Dankzij onze 36 jarige ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien en van het volledige pakket. Dit houdt in: fullcolour prints, displays en meubilair. Maar ook verlichting hoort ook bij standbouw.

RHR Standbouw heeft al diverse stands mogen maken voor beurzen en congressen in Amsterdam. Zo hebben wij onder andere de volgende projecten mogen uitvoeren:

  • Het congres Haxpo. Dit congres komt jaarlijks terug en word gehouden in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Hierbij hebben wij computerunits mogen bouwen voor Facebook, Google en Nixu.
  • Stands opgebouwd in de RAI en Beurs van Berlage.

Standbouw volledig naar wens

Of u nu een kleine stand wilt of u heeft vele vierkante meters tot uw beschikking. In beide gevallen kan RHR Standbouw de perfecte stand leveren die aansluit bij uw marketingdoelstellingen. Dankzij onze vakmensen en ervaring bent u bij RHR Standbouw aan het juiste adres voor een professionele stand.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van stands in Amsterdam of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons op 0299 – 46 30 53 of neem contact op via ons contactformulier.