Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

RHR standbouw in Beurs van Berlage

Heeft u binnenkort een standplek voor een beurs in de Beurs van Berlage? RHR Standbouw heeft veel ervaring met het opbouwen en het verzorgen van stands voor de Beurs van Berlage. Wij van RHR Standbouw staan voor u klaar om u de juiste stand te leveren die perfect past bij uw bedrijf.

Een beursstand die bij u past

RHR Standbouw maakt stands volledig op maat of zorgt ervoor dat bestaande standbouw volledig aansluit op uw bedrijf en product. Wij kunnen stands verzorgen, leveren, opbouwen en weer afbreken. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en hoeft u zich alleen nog maar te focussen op de beurs zelf. Samen met u nemen wij de wensen door, die wij vertalen naar de perfecte stand voor de beurs in de Beurs van Berlage. De stand kan volledig naar uw huisstijl worden aangepast.

Full-service standbouw voor de Beurs van Berlage

RHR Standbouw levert ook standbenodigdheden als: fullcolour prints, poster- informatieborden, displays, diverse meubilair en eventuele verlichting. Wij zorgen ervoor dat uw stand opvalt op de Beurs van Berlage, zodat u zoveel mogelijk beursbezoekers naar uw stand trekt. Wij bieden standbouw in diverse vormen aan. Hierbij kunt u denken aan systeembouw: wat voornamelijk geschikt is bij een lager budget en minder wensen. Wilt u een stand volledig op maat en naar uw wensen? Dan is houtbouw geschikt voor u. Daarnaast maken wij opvallende en bijzonder stands zoals de koepelstand. Dit bijzondere object valt zeker op tussen alle stands in de Beurs van Berlage.

Standbouw volledig naar wens

Of u nu een kleine stand wilt of u heeft vele vierkante meters tot uw beschikking. In beide gevallen kan RHR Standbouw de perfecte stand leveren die aansluit bij uw marketingdoelstellingen. Dankzij onze vakmensen en ervaring bent u bij RHR Standbouw aan het juiste adres voor een professionele stand.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van stands in de Beurs van Berlage of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons op 0299 – 46 30 53 of neem contact op via ons contactformulier.