Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

RHR Standbouw in de RAI te Amsterdam

Wilt u met uw bedrijf uw product of dienst presenteren tijdens een beurs of congres in de RAI? Dan is RHR Standbouw het aangewezen bedrijf voor u om u tijdens dit hele proces te begeleiden. Wij leveren de juiste stand die perfect past bij uw bedrijf en de boodschap die u wilt overbrengen.

Dankzij onze ruime 36 jaar ervaring als standbouwer in onder andere de RAI in Amsterdam, kunnen wij u diverse stands leveren van systeembouw tot houtbouw op maat. Of u nu een kleine stand wilt of vele vierkante meters tot uw beschikking heeft. RHR Tentoonstellingsbouw kan zelfs stands voor u laten maken. Met de jarenlange ervaring van onze ontwerpers bieden wij onze klanten elke keer weer een ontwerp wat hun verwachtingen overtreft.

Volledig verzorgde stand in RAI Amsterdam


RHR Standbouw kan de volledige stand voor u verzorgen, zodat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met de beurs in de RAI Amsterdam. Zo leveren wij ook additionele zaken als: fullcolour prints, poster- informatieborden, displays, diverse meubilair en verlichting. Overigens kan RHR Standbouw alle mogelijkheden op gebied van meubilair leveren. U leest het goed: de mogelijkheden zijn onbegrensd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld verlichte salontafels leveren, evenals andere meubels met verlichting. Wij zorgen ervoor dat de stand bij uw huisstijl past en goed opvalt op de beurs in de RAI.

Standbouw volledig naar wens

Of u nu een kleine stand wilt of u heeft vele vierkante meters tot uw beschikking. In beide gevallen kan RHR Standbouw de perfecte stand leveren die aansluit bij uw marketingdoelstellingen. Dankzij onze vakmensen en ervaring bent u bij RHR Standbouw aan het juiste adres voor een professionele stand.

Heeft u interesse in het laten bouwen, opbouwen en afbouwen van een stand in de RAI Amsterdam of wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem voor meer informatie contact met ons op via 0299 – 46 30 53 of vul ons contactformulier in.