Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Scheidingswanden kopen of huren

Zoekt u naar kant en klare scheidingswanden? Bijvoorbeeld om een ruimte opnieuw in te delen of om vaak te schuiven met indelingen? Dan zit u hier goed. Onze grote voorraad zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren wat u nodig heeft. Grote of kleine projecten, onze scheidingswanden zijn multi-inzetbaar. Naar wens is het mogelijk om de wanden te bekleden met promotie- of personalisatiemateriaal.

Waar wordt een scheidingswand voor gebruikt?

Het gebruik van scheidingswanden heeft een aantal voordelen:
  1. Een ruimte is in een korte tijd opnieuw in te delen en snel weer in originele staat terug te brengen;
  2. Bij de scheidingswanden blijven de kosten laag. Dit komt omdat het een zeer duurzaam materiaal is en ook wordt het hergebruikt;
  3. De mogelijkheden met scheidingswanden zijn eindeloos, elke ruimte kan naar uw wens worden ingedeeld;
  4. Scheidingswanden kunnen naar wens op maat gemaakt worden.

Scheidingswanden huren of kopen?

U kunt bij ons scheidingswanden huren of kopen. Als u ze voor permanent gebruik wilt hebben in uw kantoor, bedrijfshal of misschien wel voor buiten, dan kunt u ze het beste kopen. Bij een beurs, evenement of project kunt u ze het beste huren.
De prijs van onze scheidingswanden verschilt en hangt samen met de grootte van de wand, van het project en van de hoeveelheid. Ze zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Onze scheidingswanden zijn ook bruikbaar als presentatiewand of expositie- en beurswand. Wij leen duurzame wanden van hoge kwaliteit, zodat de professionele uitstraling altijd behouden blijft. 
Wilt u meer weten of wilt u graag een scheidingswand bestellen of huren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.