Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Standbouw en tentoonstellingsbouw in Rotterdam

Heeft u stand nodig voor een beurs, tentoonstelling of evenement in Rotterdam? RHR Standbouw is ook in de omgeving Rotterdam actief en staat klaar om u van dienst te kunnen zijn. Wij van RHR tentoonstellingsbouw zorgen er samen met u voor dat uw beursstand de “eye catcher” van de dag wordt. Doordat wij meer dan 35 jaar ervaring in deze branche hebben, weten wij dat er soms vraag is naar meer dan alleen de bouw van een stand of tentoonstelling. De stand moet er echt uitspringen en volledig aansluiten op uw onderneming of product. Bij RHR Standbouw begrijpen wij dit.

Standinrichting in Rotterdam

Wij kunnen ook additionele zaken voor uw stand in Rotterdam leveren zoals: fullcolor prints, displays, meubilair en verlichting.  RHR Standbouw is een full-service standbouwer kan alles van a tot z voor u verzorgen. Wij hebben gekwalificeerde medewerkers in dienst en er zijn verschillende bouwvormen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan systeembouw en/of houtbouw.

Stand nodig in Rotterdam?

RHR Standbouw heeft al diverse stands mogen maken voor beurzen en congressen in Rotterdam. Zo hebben wij onder andere het volgende project mogen uitvoeren:

  • Een van de beurzen waar wij van RHR Stanbouw aanwezig waren in Rotterdam was Europort. Dit is een beurs waar innovatieve technologie en complexe scheepsbouw elkaar tegenkomen. Hier kom je verschillende schepen tegen van marineschip tot megajachten. Met ongeveer 30.000 professionele bezoekers en ruim 1.100 exposanten behoort de Europort tot ’s werelds belangrijkste ontmoetingsplaatsen van de scheepvaart.
  • Wij hebben op deze indrukwekkende beurs de standbouw verzorgd van het bedrijf Lowland International NV. Dit bedrijf is in 1993 opgericht en verleent diensten aan scheepvaart en offshore-industrie.

Of u nu een kleine stand wilt of u heeft vele vierkante meters tot uw beschikking. In beide gevallen kan RHR Standbouw de perfecte stand leveren die aansluit bij uw marketingdoelstellingen. Dankzij onze vakmensen en ervaring bent u bij RHR Standbouw aan het juiste adres voor een professionele stand in Rotterdam.

Wilt u meer weten over de standbouw of de tentoonstellingsbouw in Rotterdam of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 46 30 53.