Bel me terug

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Wij bouwen aan uw netwerk!
Contact

Standbouw in Maastricht

Standbouw in Maastricht

Bent u gevestigd in de omgeving van Maastricht of wilt u met uw organisatie op een beurs staan in Maastricht? Dan bent u bij RHR Standbouw aan het juiste adres. Wij verzorgen standbouw, tentoonstellingsbouw, congresbouw en ook het opbouwen van evenementen zoals open dagen en informatieavonden.

Complete standbouw in Maastricht

Hiernaast kunnen wij ook andere bijkomende zaken leveren. U kunt hierbij denken aan poster- en informatieborden, meubilair, verlichting of bijvoorbeeld fullcolor prints. De posterborden en informatieborden kunnen standaard worden geleverd, maar ook op maat gemaakt worden. Zo hebben wij een posterwand deluxe waar een balie en folderrek is aangebouwd, maar deze stands kunnen ook uitgebouwd worden met displays en werkstations.

De mogelijkheden van meubilair op uw stand voor de beurs in Maastricht zijn onbegrensd. Zo kunnen wij verlichte meubels, verlichte salontafels en loungesets leveren, zodat u een comfortabel gesprek kunt voeren met uw potentiële klant. De medewerkers van RHR standbouw en tentoonstellingsbouw zijn allemaal gekwalificeerd.

Standbouw naar uw wens

Het is ook mogelijk om te kiezen voor verschillende bouwvormen zoals houtbouw of systeembouw.
Door middel van houtbouw ontstaat er een compleet unieke stand die op maat gemaakt wordt. Tijdens het eerste gesprek bespreken wij met u de wensen en doelstellingen die u voor de beurs in Maastricht in gedachte heeft. Op deze manier heeft u een stand die volledig past bij de uitstraling van uw organisatie. Met de jarenlange ervaring van onze ontwerpers overtreffen wij, keer op keer, de verwachtingen van onze klanten.

Wanneer u een beperkt budget heeft en weinig eisen kan systeembouw een goede oplossing zijn. Met systeembouw kunt u met een eenmalige investering voor een langere periode aan beurzen in bijvoorbeeld Maastricht deelnemen.

Heeft u een vraag over de bouw van stands of tentoonstellingen in de omgeving van Maastricht? Of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 – 463 053.